Yarım rahim unicorn uterus

Öyleyse yapın tabi. Ben de 3.denememde hamile kaldım. Hepsi tek embriyoydu. Bu olmasaydı çift transfer olacaktım ki zaten tutmaz ama oldu ki ikisi birden tuttu birini sonlandırırız demişti doktorum. İnşallah gerek kalmaz en güçlüsü tutar bir daha uğraşmazsınız.
Aynen öyle yapıcaz artık benimde ilk tuttu düştü. Sonraki 3 tane tutmadı. Tüp den öncede çatlatma iğnesiyle kalmıştım oda düştü

Kızlar ben yarım rahimliyim. Hamile kalmakta sorun yaratmıyor yarım rahim. Ben hamile kalamadım ama benim nedenim farklıydı :p yumurta rezervim az, erken menopoza gireceğim. 8. ayımda doğal denerken hamile kaldım ama dış gebelik oldu (yatım rahimin yanında gelişmemiş küçül bir rahim daha vardı, oraya tutundu bebek) ameliyat oldum. Sonra zaten çok beklemeden tüp bebeklere başladım. Yumurta kalitem de çok iyi değil. 1.ve 2.denemeler negatif oldu. 3.denemede tuttu :)

Serklaj olmadım. Rahim ağzı iyiydi. Şimdi 27.haftamdayım her 2 haftada 1 kontrole gittim özellikle rahim ağzı için. Kısalırsa serklaj yapacaktı doktorum ama sorun yok şimdi.
Hangi doktora gidiyorsun

Tavsiye eder misiniz peki memnun musunuz :)
Ben de bir çok doktora gittim birisi direkt aşılama dedi diğeri klomen tedavisine başlayalım çünkü asıl sorun gebeliği devam ettirmek, tüp bebek de aşılama da normal de olsa problem bu dedi. Yaşım 27 çok kararsızım. Bir diyorum direkt çözüm odaklı olalım bir de diyorum deneyelim o psikolojiye girmeyelim hemen 😕

Ben de bir çok doktora gittim birisi direkt aşılama dedi diğeri klomen tedavisine başlayalım çünkü asıl sorun gebeliği devam ettirmek, tüp bebek de aşılama da normal de olsa problem bu dedi. Yaşım 27 çok kararsızım. Bir diyorum direkt çözüm odaklı olalım bir de diyorum deneyelim o psikolojiye girmeyelim hemen 😕

Ben çok memnun kaldım valla tavsiye ederim :)

Suat hocanın hastası olarak bende cok memnunum ve tavsiye ederim. Gercekten hem isini iyi yapıyor hemde insana olan tavrı cok sıcak :)

Öyle mi teşekkür ederim 🙂 siz de yarım rahimli miydiniz?
Yok bizim sorunumuz baska fakat suat beyin uzun yıllardır hastasıyım isini sansa bırakmayan, gec olsun ama güç olmasın diyen,sizinle kartlarını açık oynayan,tedbiride elden bırakmayan bir doktor,e güleryüzü tane tane yaptığı açıklamalarıda cabası. Benim kanaatim hastalarına para gözüyle bakmıyor. Mesela rahim filmi cektirecektim bundan 7 yıl önce bizim hastane pahalı benim icin sonuc önemli tek tek sor her yere git uygun bi yerde cektir dedi, gecenlerde detaylı kan istedi aile hekiminde yaptır eksikleri burda yapariz dedi kac özel hastane doktorunun yaklaşımı böyle olur. Ki bu yola çıkıp özel hastaneye gidiyorsanız maddi anlamda 3 5 hesabını yapmıyorsunuz hasta olarak :)

Şu devirde işini maddi kaygı gütmeden yapan iyi enerjili doktor bulmak önemli, kaç tane özel doktora gittik fakat ilgilenmek istemiyorlar ve verdiğin ücretin karşılığında hizmet de alamıyorsun zaten stresli bir süreç doktorlar da umut verici konuşmayınca insan daha da düşüyor

Doğru benim bu gün 3. Tüp bebeğim düştü malesef durmuyo çocuklar çatır çatır düşüyor doğalda gebe kldım oda düştü çözüm yok

Back
X