Yarım rahim ve tek yumurtalikla hamile kalan var mı?

Maviliimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
764
590
33
Yarım rahim ve tek yumurtalikla hamile kalan var mı? Nerde hangi doktorda tedavi gördünüz?

Merhaba bende 2 senedir evliyim ve bu surecte korunmadan gebe kalmaya çalışıyorum. Bir cok doktora gitmeme ragmen kistimin birseye engel olmadığı soylendi. Surec ilerledikce esimde kontrole gitti. Spermleri canli olmadigi ortaya cikti. Sorun bu sandik fakat 6 ay takviyeden sonra esimin durumu duzeldi. Ben devam ediyorum doktora gitmeye. Bi doktor cikolata kisti bi doktor polikistik over dedi boyle boyle 15 doktora gittim. Hatta bi doktorla catlatma iğnesi tedavidine bile basladik. En son gittigim doktor benden rahim filmi istedi. Ve ben cektirdigimde dogustan rahmimin yarim olduğunu. Tupumun birinin gelismedigini ogrendim. Ustune ustluk gelisen tarafin onundede kistim var bu sebepten oturu hamile kalamiyorum. Simdi tup bebek tedavisine başlıyorum doktorum polikistik over olduğunu ve ameliyatsız transferi deneyecegini söyledi. Bu hafta tahliller halledilecek. Dua edin olur mu. Bu 2 senede o kadar psikolojim bozuldu ki. Rabbim kimseye bu skntiyi yaşatmasın..

Buraya yazmamin sebebi yarim rahimle ilgili doktorlarda dahil kimsenin bilgi vermemesi. Cok uzucu bi durum. Elim ayagim baglaniyo en azindan bizler yasadiklarimizi anlatip destek olabiliriz.

Buraya yazmamin sebebi yarim rahimle ilgili doktorlarda dahil kimsenin bilgi vermemesi. Cok uzucu bi durum. Elim ayagim baglaniyo en azindan bizler yasadiklarimizi anlatip destek olabiliriz.
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun durumunu okadar iyi anlıyorum ki gerçekten. bende 30 yaşındayım 2 senedir evliyim ve eşimde de bende de hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyordu taki Rahim filmi çekilene kadar bende de rahminin anotomik yapısında farklılık çıktı t şeklinde perdeli Rahim öncelikle düzenli olarak 1 tane doktora ve iyi birine gitmeni tavsiye ederim hangi şehirde ve kaç yaşındasın acaba

Çok geçmiş olsun canım inşallah tüp bebekle yüzün güler.ben 27 yaşındayım küçükken çikolata kistinden sağ yumurtaligim alindi, şimdi amh 0.4 ve yarım rahimliyim.aslinda şöyle de karışık durum. bı tarafta yumurtalık var tüp yok diğer tarafta tüp var yumurtalık yok normal yolla hamile kalamiyorum iki kez tüp bebk denemesi yaptik Denizli'de üniversitede ama maalesef ikisi de negatif. Şimdi tekrar denemek istiyorum yumurta sayısı da çok az olduğu için acele ediyorum ilk denemede 3 ikinci denemede 1 yumurta gelişti.nerde tedavi görüyorsunuz tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?Erbil yağmur düşünüyorum ama çok bı bilgim yok

Yas ve rezerv sorunum var. Ayrica pihtilasma sorunum var 3 kez dogal yolla gebe kalabildim. 4. Gebeligim Tup Bebek oldu ama ileri Haftada kan sulandirici kullandIgim halde kaybettim. Yarim Rahimli oldugumu da doktorum sezaryen sirasinda gordu.

Yas ve rezerv sorunum var. Ayrica pihtilasma sorunum var 3 kez dogal yolla gebe kalabildim. 4. Gebeligim Tup Bebek oldu ama ileri Haftada kan sulandirici kullandIgim halde kaybettim. Yarim Rahimli oldugumu da doktorum sezaryen sirasinda gordu.
Bebeğiniz var mı anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…