Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun durumunu okadar iyi anlıyorum ki gerçekten. bende 30 yaşındayım 2 senedir evliyim ve eşimde de bende de hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen çocuğumuz olmuyordu taki Rahim filmi çekilene kadar bende de rahminin anotomik yapısında farklılık çıktı t şeklinde perdeli Rahim öncelikle düzenli olarak 1 tane doktora ve iyi birine gitmeni tavsiye ederim hangi şehirde ve kaç yaşındasın acabaBuraya yazmamin sebebi yarim rahimle ilgili doktorlarda dahil kimsenin bilgi vermemesi. Cok uzucu bi durum. Elim ayagim baglaniyo en azindan bizler yasadiklarimizi anlatip destek olabiliriz.
Bebeğiniz var mı anlayamadimYas ve rezerv sorunum var. Ayrica pihtilasma sorunum var 3 kez dogal yolla gebe kalabildim. 4. Gebeligim Tup Bebek oldu ama ileri Haftada kan sulandirici kullandIgim halde kaybettim. Yarim Rahimli oldugumu da doktorum sezaryen sirasinda gordu.
Merhaba bende 2 senedir evliyim ve bu surecte korunmadan gebe kalmaya çalışıyorum. Bir cok doktora gitmeme ragmen kistimin birseye engel olmadığı soylendi. Surec ilerledikce esimde kontrole gitti. Spermleri canli olmadigi ortaya cikti. Sorun bu sandik fakat 6 ay takviyeden sonra esimin durumu duzeldi. Ben devam ediyorum doktora gitmeye. Bi doktor cikolata kisti bi doktor polikistik over dedi boyle boyle 15 doktora gittim. Hatta bi doktorla catlatma iğnesi tedavidine bile basladik. En son gittigim doktor benden rahim filmi istedi. Ve ben cektirdigimde dogustan rahmimin yarim olduğunu. Tupumun birinin gelismedigini ogrendim. Ustune ustluk gelisen tarafin onundede kistim var bu sebepten oturu hamile kalamiyorum. Simdi tup bebek tedavisine başlıyorum doktorum polikistik over olduğunu ve ameliyatsız transferi deneyecegini söyledi. Bu hafta tahliller halledilecek. Dua edin olur mu. Bu 2 senede o kadar psikolojim bozuldu ki. Rabbim kimseye bu skntiyi yaşatmasın.
Hayir Yok. Sezaryen oldugum icin tekrar gebelik dusunebilmem icin bana bicilen sureyi tamamliyordum araya pandemi girdi.Bebeğiniz var mı anlayamadim
Doğal yolla hamile kalabilmeniz bile çok güzel çok ümit verici inşallah doğru doktoru bulur ve anne olursunuzHayir Yok. Sezaryen oldugum icin tekrar gebelik dusunebilmem icin bana bicilen sureyi tamamliyordum araya pandemi girdi.