- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
- Konu Sahibi Cobanyildizi35
-
Ayyy bende yarim rahimliyim sonunda kendim gibi birini bulabildim hayırlı olsun canım tebrik ederim bizim gibi olup ikiz dogurani çok duydum allah isterse olur içini ferah tut .rahmi tam.olup bebeğini düşürenler varYarım rahimliyim. İkizlere hamile olduğumu öğrendim. Şuan için her şey güzel. Ama doktorum riskli olduğunu söyledi. Benim bu durumumu yaşayan, duyan oldu mu? Akıl verin bana ne yapmalıyım??? İkisi de istiyorum. Ama ilerleyen zamanlarda ikisinden de olmak istemiyorum.
Evet bizim gibi olanlar çok var. Ama malesef ben bebeğin birini sonlandırmak zorunda kaldım. Doktorum en doğru kararın bu olduğu yönünde ikna etti. Daha sonra ikisini birden kaybetmeyi göze alamadımAyyy bende yarim rahimliyim sonunda kendim gibi birini bulabildim hayırlı olsun canım tebrik ederim bizim gibi olup ikiz dogurani çok duydum allah isterse olur içini ferah tut .rahmi tam.olup bebeğini düşürenler var
Aaa çok üzüldümEvet bizim gibi olanlar çok var. Ama malesef ben bebeğin birini sonlandırmak zorunda kaldım. Doktorum en doğru kararın bu olduğu yönünde ikna etti. Daha sonra ikisini birden kaybetmeyi göze alamadımAllah kalana sağlık versin inşallah. Sende hamile misin
Teşekkür ederim cinsiyet belli değil 8.haftada oldu işlem. Benimde sol tüpüm ve ve rahmin sol tarafı yok. Eğer sende tek yumurtalık varsa evet sağdan yumurtluyosundur. Ama bende 2 yumurtalık olduğu için değişiyordu. Soldan yumurtladığım zaman tüp olmadığı için boşa geçiyordu o ay.Bide ben şunu çok merak ediyorum benim sol tarafım yokmuş her ay duzenli adet oluyorum acaba hep sağdan mi yumurtluyorum yoksa yoldan da oluyormu soldan olabilmesi imkansız gibi geliyor çünkü tüp yok o tarafta . Senin bilgin var mi
Benimde aynı sizin gibi sol tup ve rahim yarisi yok sol ve sağ yumurtalik var. Tüh ben bunu nasıl anlicam ya. Doktoramı gitsem peki siz tedaviylemi hamile kaldınızTeşekkür ederim cinsiyet belli değil 8.haftada oldu işlem. Benimde sol tüpüm ve ve rahmin sol tarafı yok. Eğer sende tek yumurtalık varsa evet sağdan yumurtluyosundur. Ama bende 2 yumurtalık olduğu için değişiyordu. Soldan yumurtladığım zaman tüp olmadığı için boşa geçiyordu o ay.
Evet tedaviyle kaldım. Ama yumurtalama döneminde benim hangi tarafta yumurtam varsa orası ağrrdı ben oradan ayırt ediyordumBenimde aynı sizin gibi sol tup ve rahim yarisi yok sol ve sağ yumurtalik var. Tüh ben bunu nasıl anlicam ya. Doktoramı gitsem peki siz tedaviylemi hamile kaldınız
Maşallah rabbim sağlıkla kucağında almayı nasip etsin inşallah. Peki hangi tedavi uygulandıEvet tedaviyle kaldım. Ama yumurtalama döneminde benim hangi tarafta yumurtam varsa orası ağrrdı ben oradan ayırt ediyordum
En dogrusu olmuş beklemek yıpratıyor.Tüp bebek yaptırdık. 1 buçuk sene denedik olmadı. Daha fazla beklemek istemedik
Tup bebeği ne kadar yaptırdınızEn dogrusu olmuş beklemek yıpratıyor.
Tup bebeği ne kadara yaptırdınızTüp bebek yaptırdık. 1 buçuk sene denedik olmadı. Daha fazla beklemek istemedik
İlaçlar dahil 14 bini buldu.Tup bebeği ne kadara yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?