• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım Rahimli Olup ta Bebeğini Kucağına Alan Var mı?

nurcan3368

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
405
54
323
44
arkadaşlar ben değildi çok sevdiğim bir arkadaşımın yarım rahimli olduğunu öğrendik doktorlar düşük olabilir bir kaç tane erken doğum riski var dedi bende merak ettim böyle olupta bebek sahibi olan var arkadaşımın doktoru olur diyor bende merak ettim

ben iki kez hamile kaldım ama malesef ikiside hüsranla btti.karnımda öldüler sebepsiz bişekilde.rabbim yardımcımız olsun...:2::2::2:

aradan epey zaman geçmiş ama yine de yazayım umarım umut olur:)
ben 2007 de endometriozis teşhisinden dolayı laparoskopi oldum ve ameliyattan sonra bi de uterus unikornis olduğunu öğrendim.rahimimin sağ tarafı az gelişmiş ve dolayısıyla sağdaki tüpüm işlevsiz.sol yumurtalığımda da kist vardı.
ben laparoskopiden çıktığımda doktorlar çocuğu zor olur dediler.hamile kalsam bile rahim taşıyamabilir ya da dış gebelik olabilir dediler.
amaa allahımın işi bu işte ben laparoskopi sonrası hemen ilk ay hamile kaldım ve 3 aylık hamileyken bebek düşmesin veya erken doğum olmasın diye rahim ağzına dikiş attılar ve allahıma binlerce şükürler olsunki bebeğim sağlıkla doğdu:nazar:
Ve şimdi oğluşum 4 yaşında:nazar: şimdi bi de oğlumun bi kardeşi olsun istiyorum:emir_bebek:
ikinci coçukta dikişe de gerek yok dediler birinci bebek zaten rahimi genişletiyormuş.
umarım tez zaman da anne olmak isteyen herkes bebişlerini önce göbüşlerine sonra da kucaklarına alırlar:))

canım çok teşekkür ederim cevabın için. yalnız merak ettim. 9 ayı tamamlayabildinmi. ben malesef hala hamile kalamadım. eşiminde varikosel problemi var. şu an onunla ilgileniyoruz.

ben 34 haftalık doğum yaptım ve çok şükür rahimle ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım..
34 haftalık doğum yapmmamın sebepi preeklemsi oldu yani gebeliğe bağlı yüksek tansiyon..
yani doğum başlamadığı halde doktorlar sezaryenle aldılar..çok şükür oğlum küveze bile girmedi..:nazar:

arkadaşlar bişey soracam bugün rahim filmi çektirdim öldümmm ağrıdan .doktor dediki sol tüpnü göremedim laparoskopi yapacam ancak anlaşılır dedi rahim sağa dönük olabilir dedi.şimdi sizleri okudum acaba bende de yarım rahim var.şu yarım rahmi olanlarda bir tüp hiç görünmüyormuuu.

Back
X