• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım saat önce karşı apartmanda yaşanan olay

Allah bunları bu hale getiren,başka ülkelerin iç işlerine burnunu sokan bunları perişan eden,buna sebep olan siyasilerin belasını versin.Kendi ülkenin güvenliğini sağlayamıyorsun başka ülkeye ne karışırsın bunun vebalini nasıl ödeyeceksin.Valla memleketimiz korkunç bir yer oldu daha neler duyacağız.

aaaa rabıaya aglamadın mı musluman olmuyosun ...bılmıyo muydun?once dış ulke.eeeen son kendı vatandas..

VALLA ADAMLAR SILAHLA GEZIYORLAR.TRAFIKTE BIRINI GEBERTIP EZSE BASAR GIDER.PLAKA ARAPÇA HAYATTA ANLASILMAZ..DEVLET DEVLET DEGIL.POLİS ASKER NAPSIN GARIPLERIM YETKI MI VERMISLER.HALA BURDA SAVUNANLAR NEDEN ALMIYOSUNUZ BIR AILEYI EVINIZE.. !! YEMIYOR DIMI
laf salatası başka bir şey değil .
kendi ülkemizde yabancı olduk

Gece uyuyamadim içim parcalandi , bu kisileri hadim , getmez kökünden tutup keseceksin sonrada ayni aciyi onlara cektircen 100 lerce kisi tarafindan baskalarina ibret olsun diye adalet ise yaramiyor ya ceza yemiyorlar yada kisa bir zaman sonra çikiyorlar

Tüylerim diken adeta Allahsizlar ne biçim insanlar var bu dünyada sapık insanlar Allah onları bildiği gibi yapsın. Çocuğa yazık ya çocuk büyüyünce kim bilir nasıl unutur ya artık sözün bittiği bir yerdeyiz. İnsanlar giderek insanliktan çıkmış durumda adeta. Allah sonumuzu Hayır etsin. Amin

Off,içim yandı ..
Rabbim o pisliklerin belasını versin.
Nasıl vicdan yoksunu,nasıl sapık insanlar bunlar.
İnsanlar mı ki,hayvanlar yapmaz bunların yaptığını.

Zaten savaştan kaçan canını zor kurtaran(!) adam bir zahmet 5 yıldızlı otel istemesin! Kamplar tertemiz doktoru var yemeği var okulu var.. Böyle sokaklarda tecavüze uğramaları daha mı iyi? Allah korusun savaş olsa bizi hangi ülke alır? Ayrıca kamplar için kafes diyen arkadaş aç biraz gazete oku gündemi takip et!! Mısır, Suudi arabistan 1 tane bile mülteci almamış e onlarda müslüman! Arabistan prensinin açıklaması kendi ülkesinin güvenliği daha önemliymiş adam yerden göğe haklı!! Uluslararası hukuk var adamlar madde madde yazmış! Savaştan kaçanlar kamplara alınır diye. Daha ne konuşuyorlar anlamıyorum yaa!! Sanki topun tüfeğin önüne koyalım dedik !!
Burada belediyenin spor kulübü ve havuzu var oraya da geliyorlar en son Müdüriyete gittim. Bu insanlarda bağışıklık kazanmış meningokok var bu hastalığı Biliyormusunuz araştırdınızmı yaptığınız testlerin hiçbirinde görülmez. Ya bir çocuğumuz bu hastalığa kapılırsa. Hatunlar gelmiş fitness plates yapıyor. Bunlarmı aç bunlarmı zulüm den Kurtulmuş. Ben savaştan kaçıcam geride arkadaşım akrabam komşum hayat mücadelesi verecek bende spor salonununda totomu küçültmeye çalışıcam. Sığınarak yer bulmuşlar sporları havuzları eksik kalmış. Savaş falan yok birtek ışid var oda zaten sınır bölgede. Bu akılsız ların ülkede çıkardığı ayaklanma da özgür Suriye ordusu yanında savaşı silahlandı ve muhaliflerden ayrılıp şimdi muhaliflere savaş açtı. Mağazalarda elleri poşet dolu geliyorlar. Onuda geçtim Nişantaşı Bağdat caddesi vs semtlerde çok zengin olanları da var peki onlar neden kendi halkına yardım etmiyor. Şahsen ben o durumda olsam milyarlarca para vereceğime bir rezidans a apartman dairesi tutar ve 10 larca vatandaşımı himayeme alırım. Kendi kendilerine bile el uzatmak istemeyen bir millet. Konuda da gördüğümüz bunun bir örneği. Bizim halkımız da yardım yardım diye parçalıyor kendini. Benim elektirik faturam bu ay 40 tl fazla geldi normalinden. Her ocak ayı kaçak tüketim i bizden tahsil ederler böyle ama bu sene baya abartı oldu. Suriyeliler her odada elektirik li soba Yakınca böylr olur tabi. Türkü suriyeli si farketmez bu kaçak paranın her bir kuruşu ateş olup yapmışsın bitaraflarına.

Kızlar çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen

Bir çığlık koptu bütün mahalle cama koştu

olay şöyle olmuş meğerse 8,9 yaşlarında bir erkek çocuk çıkardılar karşı apartmanın

en alt katındaki atölye tarzı yerden suriyeli bir çocuk bu

insanlara derdini anlatmaya çalışıyordu perişan haldeydi yavrucak

3 tane adi yaratık buna tecavüz etmiş:cry:

yürüyemiyordu bile kalabalık toplandı çıkın dışarı ne yaptınız bu çocuğa diye

sapıklar o kardeşimiz diye yalan söylüyor tam yarım saat polis beklendi 3 oto arabası geldi alıp götürdüler hepsini
Konu fazla saptı aslında benim nefretim depreşti. Konu sahibi arkadaşım olay hangi semtte oldu hangi karakola götürdüler bana özelden de olsa yazarmısın lütfen

Burada belediyenin spor kulübü ve havuzu var oraya da geliyorlar en son Müdüriyete gittim. Bu insanlarda bağışıklık kazanmış meningokok var bu hastalığı Biliyormusunuz araştırdınızmı yaptığınız testlerin hiçbirinde görülmez. Ya bir çocuğumuz bu hastalığa kapılırsa. Hatunlar gelmiş fitness plates yapıyor. Bunlarmı aç bunlarmı zulüm den Kurtulmuş. Ben savaştan kaçıcam geride arkadaşım akrabam komşum hayat mücadelesi verecek bende spor salonununda totomu küçültmeye çalışıcam. Sığınarak yer bulmuşlar sporları havuzları eksik kalmış. Savaş falan yok birtek ışid var oda zaten sınır bölgede. Bu akılsız ların ülkede çıkardığı ayaklanma da özgür Suriye ordusu yanında savaşı silahlandı ve muhaliflerden ayrılıp şimdi muhaliflere savaş açtı. Mağazalarda elleri poşet dolu geliyorlar. Onuda geçtim Nişantaşı Bağdat caddesi vs semtlerde çok zengin olanları da var peki onlar neden kendi halkına yardım etmiyor. Şahsen ben o durumda olsam milyarlarca para vereceğime bir rezidans a apartman dairesi tutar ve 10 larca vatandaşımı himayeme alırım. Kendi kendilerine bile el uzatmak istemeyen bir millet. Konuda da gördüğümüz bunun bir örneği. Bizim halkımız da yardım yardım diye parçalıyor kendini. Benim elektirik faturam bu ay 40 tl fazla geldi normalinden. Her ocak ayı kaçak tüketim i bizden tahsil ederler böyle ama bu sene baya abartı oldu. Suriyeliler her odada elektirik li soba Yakınca böylr olur tabi. Türkü suriyeli si farketmez bu kaçak paranın her bir kuruşu ateş olup yapmışsın bitaraflarına.
antepteki kampta anlaşmalı kuaförden istediklerini bir duysanız dudağınız uçuklar .Buraya yazmaya terbiyem müsait değil .
Zulümden kaçma olayı değil tabii ki .

vallah suriyeli görmek istemiyorum arkadaşlar, buradada erkekler KAPI KAPI DOLAŞIP para istiyorlar isteme sebepleride ne biliyormusunuz askere gideceğiz bi kadın veremem demiş ayağına kapıya dayamış kadın yanlız olduğu halde oğlullarımı çağırim diyince kaçıp gitmişler

Yerden göğe haklısın arkadaşım olan sen ben gibi vatandaşa oluyor.. Eşim doktor diyor ki çocuk felci hortlamış kızamık kızamıkçık şekil değiştirmiş! Ve bu suriyeliler aşı olmayı reddediyormuş sebepleri ise bizi kısırlaştıracaksınız ve içinde domuz kanı varmış..yani devletin daha sınırdan geçerken aşı yapması lazımdı! Kampa götürülsün diyoruz kötü oluyoruz hayret birşey.. Ha bu arada suriyeli dilenciler suriye plakalı araçların yanına yaklaşmazlar bilirler 5 kuruş alamayacaklarını! Şimdi değil esas belayı 5 senendonra göreceğiz. Kimbilir daha neler var.. Konu sahibi arkadaş bu olaya şahit olmasaydı nereden bilecektik? Hangi gazete yazıyor hangi tv de çıkıyor Allah aşkına.. Ben şimdi tüp bebek yaptırıcam ama öncesinde kızamık kızamıkçık vs aşı yaptırıcam çünkü hergün toplu taşıma kullanıyorum.. Konu saptı evet ama bunlarında konuşulması lazım artık..

Yerden göğe haklısın arkadaşım olan sen ben gibi vatandaşa oluyor.. Eşim doktor diyor ki çocuk felci hortlamış kızamık kızamıkçık şekil değiştirmiş! Ve bu suriyeliler aşı olmayı reddediyormuş sebepleri ise bizi kısırlaştıracaksınız ve içinde domuz kanı varmış..yani devletin daha sınırdan geçerken aşı yapması lazımdı! Kampa götürülsün diyoruz kötü oluyoruz hayret birşey.. Ha bu arada suriyeli dilenciler suriye plakalı araçların yanına yaklaşmazlar bilirler 5 kuruş alamayacaklarını! Şimdi değil esas belayı 5 senendonra göreceğiz. Kimbilir daha neler var.. Konu sahibi arkadaş bu olaya şahit olmasaydı nereden bilecektik? Hangi gazete yazıyor hangi tv de çıkıyor Allah aşkına.. Ben şimdi tüp bebek yaptırıcam ama öncesinde kızamık kızamıkçık vs aşı yaptırıcam çünkü hergün toplu taşıma kullanıyorum.. Konu saptı evet ama bunlarında konuşulması lazım artık..
medya mı kaldı kardeşim offf offf.

Uff konu nerden nereye gelmis. BIR COCUK TECAVUZE UGRAMIS ya bukadarda olmazki. Burda bile devlet, media, bilmem ne. Vallaha yazik gunah. Boyle birnkonuda insanin aklina devlet, parti bilmem ne gelirmi?? Konu sahibi senin yerinde ben olsam cildirirdim herhalde. Icim yandi icim.

Uff konu nerden nereye gelmis. BIR COCUK TECAVUZE UGRAMIS ya bukadarda olmazki. Burda bile devlet, media, bilmem ne. Vallaha yazik gunah. Boyle birnkonuda insanin aklina devlet, parti bilmem ne gelirmi?? Konu sahibi senin yerinde ben olsam cildirirdim herhalde. Icim yandi icim.

Konudakiler Suriyeliymiş ya nereye gitmesini umuyormuşuz.
Bunu en son ben söylediğimde aldığım cevap böyle bir şeydi.
Cidden ayrımcılık kadar çirkin çok az şey var dünyada.

iç güvenliğimizden kim sorumlu peki .
olaylara siyasi yönden bakmamız sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Back
X