- 16 Haziran 2009
- 428
- 448
- 358
- Konu Sahibi themis1990
Keşke yapılacak bişey olsa ama mevcut adalet sistemiyle çok zor.. Ben suriyelilerden korkuyorum serseri mayın gibiler hiç kimse kızmasın!! Kızan varsa biraz mecidiyeköy şişliye gitsin!! Savaştan kaçtılar sığındılar amenna ama bu şekilde sokaklarda yasayarak olmaz. Adamlar eline koluna yapışıyorlar para diye, arabayla çıksan cam silme bahanesiyle para istiyorlar vermezsen hop arabaya çizik hele ki bayansan!! Tamam daha öncede vardı ama iyice arttı! Şöyle düşünün o 3 şerefsz o çocuğa değil mahalleden bir kadın veya çocuğada yapabilirdi bunu ki yapacaklar da.. her yerdeler kimlikleri yok kaybedecek bişeyleri yok herşeyi yapacak durumdalar! Bu yazıma tepki göstericek olan varsa lütfen yarın mecidiyeköye bi gitsin hele!benim okuyunca ağlamama sebep oldu cok kötüyüm kalbim sıkıstı resmen birde sen o kücücük masum meleğin gözlerindeki korkuyu gördün cok etkilendim izmirde oturuyorum istanbulda olsam keske gidip ilgilenebilsek cocukla ne biliyim biseyler yapabilsek iste ne diyeceğimi sasırdım gercekten cok kötü oldum.bunu yapan pisliklere de tecavüz ederler insallah