- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi themis1990
İsviçre ile bizi kıyaslamakla zaten hata yapıyorsun arkadaşım .Sen dunayadan bisey anlamiyorsun galiba yorumun beni cok kizdirdi. Biz cocuktan bahsediyoruz suriyeliden degilm ustelik o insanalr evet savastan kacti... ama onlarin calisma izni yok olmadigi gibi devlet yardimi cok az oda cok vok nadir... napsinlar.... surunuirlar tabi ele kola yapisirlar... suzin gibi dusuneneler onlari kacak bile ise almiyorlar. Ben isvicrede yasiyorum burda tum multecilerin calisma izni yok ama evlerinde i phone intirnet teme icme barinma ihtiyaclari insan onuruna yakisir sekilde.. evet her insanin iyisi kotusu var.. suriyeli tyrk firansiz egal.. ama o insanalr insan onuruna yakisir yasatilmiyor... mecbur sikakalrda barinaklar da yikik insaatlarda yasiyorlar buyuk konusmayim bunun ne ankama geldigini bilemezsinizm ben burda yanaciyim. Sirf yabamci oldugum icin digerleri ile ayni egitim haklarina sahip degilim onun icin bile isyan ediyirumm dusun
İsviçre de benim gibi düşünüyor demekki .
Bakabileceğin kadar çocuk doğur ya da bakabileceğin kadar göçmen al.
Vay esedin zulmünden kaçıyor müslüman kardeşlerimiz diyerek ajitasyon yapmayacaksın .(yapanlar için)