İlk dakikalarda yoktu sonra rastgele baktım ve böyleydi. Şimdi başka test yaptım ilk dakikalar yine birşey çıkmadı mbakalım yarım saate onlar ne olacak
İlk dakikalarda yoktu sonra rastgele baktım ve böyleydi. Şimdi başka test yaptım ilk dakikalar yine birşey çıkmadı mbakalım yarım saate onlar ne olacak
İlk 5-10 dakikayı baz alın sonradan çıkan çizgiler kuruma çizgisi, yalancı pozitif oluyor. Hayal kırıklığı yaşatıyor. Testin markası da önemli artı Med oncomed falan güvenilir değil. iki kere ilk dakikadan çıkan çift çizgiyle çok sevinip üzülmüştüm. Testler bozuktu.
İlk 5-10 dakikayı baz alın sonradan çıkan çizgiler kuruma çizgisi, yalancı pozitif oluyor. Hayal kırıklığı yaşatıyor. Testin markası da önemli artı Med oncomed falan güvenilir değil. iki kere ilk dakikadan çıkan çift çizgiyle çok sevinip üzülmüştüm. Testler bozuktu.
Erken test yaptım olsa onda silikte olsa çıkardı diye tahmin ediyorum. Beklenmedik bi şekilde test beni şaşırttı. Antidepresan tedavisi gördüğüm bi zamanda olduğum için endişelendim. İlk bebeğim düşük oldu, bir kızım var üstüne bu test beni heyecanlandırdı.
Yani sizi çok ümitlendirmek istemem ama benim kuruma çizgilerim hep çok çok silikti bozuk testlerde de öyle hiç ben böyle net bir bozuk test görmedim başka testiniz var mı yenileyin