Yarım saat sonra çıkan net çizgi

sarisins

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
5
1
16
33
Kızlar reglim 1 gün gecikti. Testim yarım saat sonra böyleydi endişeye kapıldım. Benzer durum yaşayanınız var mı acaba ?

Eklentiler

• 1000029991.webp
    10 KB · Görüntüleme: 145
Test bozuk. Baska bir test daha yapin ve kac damla yaziyorsa o kadar damlatın. Insallah güzel haber alirsiniz

İkinci çizgi çok bariz net gözüküyor ilk dakikalarında çıkmadı mı? sonradan çıkan kuruma çizgisi bu kadar kırmızı olmaz bence bebek var.

İkinci çizgi çok bariz net gözüküyor ilk dakikalarında çıkmadı mı? sonradan çıkan kuruma çizgisi bu kadar kırmızı olmaz bence bebek var.
İlk dakikalarda yoktu sonra rastgele baktım ve böyleydi. Şimdi başka test yaptım ilk dakikalar yine birşey çıkmadı mbakalım yarım saate onlar ne olacak

İlk dakikalarda yoktu sonra rastgele baktım ve böyleydi. Şimdi başka test yaptım ilk dakikalar yine birşey çıkmadı mbakalım yarım saate onlar ne olacak
İlk 5-10 dakikayı baz alın sonradan çıkan çizgiler kuruma çizgisi, yalancı pozitif oluyor. Hayal kırıklığı yaşatıyor. Testin markası da önemli artı Med oncomed falan güvenilir değil. iki kere ilk dakikadan çıkan çift çizgiyle çok sevinip üzülmüştüm. Testler bozuktu.

Yalancı pozitif bu kadar net cikmaz sizin pozitiftir muhtemelen

Erken test yaptım olsa onda silikte olsa çıkardı diye tahmin ediyorum. Beklenmedik bi şekilde test beni şaşırttı. Antidepresan tedavisi gördüğüm bi zamanda olduğum için endişelendim. İlk bebeğim düşük oldu, bir kızım var üstüne bu test beni heyecanlandırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…