yarımcı olabilirmisiniz?

ilyada79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
185
1
96
Uşak
merhaba arkadaşlar..
bugün adet olmam gerek ve normalde çok sancılı olurum.
bugün sancım yok denebilecek kadar az ve adet yerine sarı bir akıntım var.
ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim (hamile olmak istiyorum).:CüvCüv::ecrin_bebek:

Ben olsam yapardim simdiye...
Olmazsa kismet degilmis dersin gelen ay yine denersin..
herseyin hayirlisi canim..
Allahim herkesin gonlune gore versin.

amin
doğru söylüyosun ama ben yinede pazartesi beklemek istiyorum
da
içimdede çok tuhaf hisler var onlarla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

Bencede canım fazla kafaya takmadan pazartesini bekle.... pazartesi ilk idrarınla test yaparsın.... İnşallah hamişsindir....

evet göğüslerimde ağrı var... son bir fahtadırda miğde bulantım ve baş dönmem var.... ama psikolojik olabilir diye düşündüm ben hep ümitlenmek istemedim.... hamileliğin başka ne gibi belirtileri olur.....

yerlesme kanamasi, bas agrilari, siskinlik, koku ve yiyceklere karsi hassasiyet, daha SIK idrara cikma.. bunlar da var.. he birrde yorgunluk halsizlik olabilir. Ama tabiki herkesde bu belirtiler olacak diye birsey yok. Herkes farkli canim.

Insallah hamilesin canim..

bugün çok garip şeyler oluyo yukarıdada yazdığım gibi inanılmaz sancılı adet olurum hiç sancım yok çok az bi leke geldi onunda gerisi yok.....
çok farlı bir duyguymuş anne olmayı istemek.... hamile değilsem bile bir saat bile öyleymişim gibi hissetmek güzelmiş...

ilyada sana katılıyorum tatlım bende neredeyse 2nci adetim geldi hala adet olamadım idrar testi yaptım yok bazen elim farkında olmadan karnıma gidiyo ya değilsem diyorum sonra başlıyorum ağlamaya ben 7 yıldır nasıl sabretmişim bilemiyorum allahım kimseyi yıllarca bebek hasretiyle yakmasın çok zor çok

amin...
7 yıl iyi sabretmişsin... ben altı aylık evliyim durumum vahim...
Allah herkese nasip etsin inşallah....

ama artık sabrım kalmadı farkındayım adet olursam dünyam yıkılacak artık anne olmak istiyorum bir ev bir araba yat kat değil yanlızca sağlıklı bir evlat istiyorum kafamı çevirdiğimde duvarlar değil minik ayaklı bir melek istiyorum ya

Allah gönlüne göre versin inşallah
ben adet oldum inşallah sen olmazsın.... olup yada olmadığını bildirirsen sevinirim... merak ettim...

canım ilyada üzülme göreceksin bak allah benim kadar bekletmiyecek seni çok tatlı bebeğin olacak az önce doktorumla konuştum çarşamba belli olacak eğer adet olmazsam tabi az sonra eczaneye gidip test alacam gelmeden yap dedi ümidim yok ama bakalım allah hayırlısı neyse hakkımızda onu versin

Back
X