Eeee sen kendin istediğin yere gidemiyor musun?
yok gidiyorum ama hiç sevmediği halde benle saatlerce mağazada gezer sosyete pazarınada gelir ne bilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee sen kendin istediğin yere gidemiyor musun?
haklısınız..ama çok zoruma gidiyor benle çıkmak için o kadar yıl peşiimden koştu:18: bilmiyorum belkide onu bu kadar sevmemi haketmiyor
25 yaşındayım ben o da benden 1 yaş büyük
Koşar,doğrudur..
Ama hevesi geçmiştir,sen böyle bu tavırlarla devam ettikçe daha da geçecek.
Ben sana yolu söylüyorum şimdi çok üzgünsüzn ya iyi güzle madme üzgünsün arama sorma sen de sil onu kafandan yine evde otur ağla.
Ama tutumun bu olsun,peşinden koşan erkeklere de çok kanma tatlışım.
burada da bazı kadınlar bunu hava atma meselesi olarak kullanır kocam peşimdne 5 yıl koştu yok bir dönüp yüzüne bakmadım falan.
böyle abartı haraketlerdeki erkekler sonra çabuk sıkılır,av olarak görür çünkü böyle ulaşılacak ciğer gibi.
anladın mı,o yüzden senin hedefin sağlıklı ilişkiler kurmak.
134354 tane konu açmışsın bu erkek arkadaşın için bence hepsi birbirindne saçma
bırak ne hlai varsa görsün sen onunlayken de mutsuzsun şimdi o yok yine mutsuzsun.
bak hala boş boş konuşuyoruz burada git ders çalış !
seni 17 yaşındaki kardeşinden,annenden bu garip sevgilinden ders kurtarır ancak.
şimdi anlamıyorsun seneye bu zamanlar ne demek istediğimi anlarsın garanti veriyorum sana.
25 yaşındayım ben o da benden 1 yaş büyük
canım bence ortada sorun falan yok ya ne kadar büyütmüssün bunamı sıkıyorsun canını bu kadar :s yani ciddi hiç bişe yok nesini dert edyorsun hala, ki ayrılmak falan nedir böyle bişey için :s inan bi ilşki için bu dert değil, hepimzn böyle zamanları olur anlayış göstersek bişey ekslmez ikmzndende :) ben seni 17 yaşında falan sandım buna bu kadar takılınca 25 yaşında olmana şaşırdım doğrusu :s
yok gidiyorum ama hiç sevmediği halde benle saatlerce mağazada gezer sosyete pazarınada gelir ne bilim
bi arkadaş daha yazmış daha küçük sandım diye..bunlara hiç şaşırmadım annemde öyle der hep...neyse çocuk kalmak iidir diye avutayım kendimi![]()
25 yaşındasın ve ilişkinin sağlam olarak yürüttüğünün kanıtı bu öyle mi?
Aslında ayrılmayın çünkü adam da bir garip.
Dayak yediği kızla beraber olmaktan rahatsız olmadığına göre onda da normal olmayan bir şeyler var,belli..
kızlar abartsaydınız
altı üstü uykum var demiş yahu ne var bunda? çocuğun gecesi gündüzü sen olamazsın ya canım. bir de o uykusuz haline rağmen kalkmış gelmiş sen de surat yapmışsın. canım nolur alınma ama ben çocuğun yerinde olsam hayatta bu gerginliği çekmez direk dönerdim evime. böyle hesaplı hareketler bana çok garip geliyor. işte çocuk uykum var dedi beni ekti ben de bir süre ona soğuk davranmalıyım gibi... ilişki oyun değil yani. bu kadar ufak bir şey için bu hesaplara girmek seni de yıpratıyor gördüğün gibi.
bana kızma böyle yazdığım için ama kendine biraz objektif şekilde yaklaşman lazım bence canım![]()