Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm sevgilim facebookta bi kızla konuşmuş ben kim dedim akrabam dedi ama yalan söylemiş bu ortaya çıktı tanımadığı bi kızmış bende yalan söylediği i çin kendime hakim olamadım tokat attım yüzünü yoldum falan evet çok yanlış olabilir ama o an nasıl için yandı yaşamayan bilemez
cnm sevgilim facebookta bi kızla konuşmuş ben kim dedim akrabam dedi ama yalan söylemiş bu ortaya çıktı tanımadığı bi kızmış bende yalan söylediği i çin kendime hakim olamadım tokat attım yüzünü yoldum falan evet çok yanlış olabilir ama o an nasıl için yandı yaşamayan bilemez
ohhh iyi bile yapmışsın bence, ilşkide olur böle şeler, oda anlamıştr bi daha böle bişe olunca senin nasıl çıldrcanı, ya ilşknzde bu anlattıkların kadaryla hiç bi sorun yok bence ne kendi canını nede onun canını sık böyle yapmaya dewam edersen aranz açılır, bence şimdi ona güzel bi mesaj at :)
ohhh iyi bile yapmışsın bence, ilşkide olur böle şeler, oda anlamıştr bi daha böle bişe olunca senin nasıl çıldrcanı, ya ilşknzde bu anlattıkların kadaryla hiç bi sorun yok bence ne kendi canını nede onun canını sık böyle yapmaya dewam edersen aranz açılır, bence şimdi ona güzel bi mesaj at :)
cnm ne olursa olsun kızla konuşması hata ama ortada kıza asılma falan yok canım bile yazmamış hernneyse o günden sonra face hesabını kapatmayı teklif etti yok dedim sonuçta bi hata yapacaksa ordan tekrar yapsın bu sefer affetmezdim..neyse sağol cnm ya içim rahatladı biraz ben ders çalışmaya başlayım..yok yok msj atmam ona ama daha:)
Offlayıp pufflayacağına aşkım bize gelsen de beraberce uyusak bugün diye güzelce konuşsa bir şey yokmuş ama sevgilin çok umursamaz davranmış bence de ..
canım bence ortada sorun falan yok ya ne kadar büyütmüssün bunamı sıkıyorsun canını bu kadar :s yani ciddi hiç bişe yok nesini dert edyorsun hala, ki ayrılmak falan nedir böyle bişey için :s inan bi ilşki için bu dert değil, hepimzn böyle zamanları olur anlayış göstersek bişey ekslmez ikmzndende :) ben seni 17 yaşında falan sandım buna bu kadar takılınca 25 yaşında olmana şaşırdım doğrusu :s
Al benden de o kadar ben de 17 sanmıştım 25'miş meğersem
Konunun başını okurken heralde sonra barıştık dersin diye bekledim ama tam aksini söylemişsin .
Bence çok gereksiz yere soğukluk* olmuş aranızda .
Ki çocuk birde uykulu uykulu gelmiş yanına .
Eğer ondan ya da kendinden sevginden şüphe ediyorsan ya da sıkıldıysan artık bitir .
Laale'ninde dediği gibi ilişkiniz laçkalaçmadan bitsin daha iyii .
Al benden de o kadar ben de 17 sanmıştım 25'miş meğersem
Konunun başını okurken heralde sonra barıştık dersin diye bekledim ama tam aksini söylemişsin .
Bence çok gereksiz yere soğukluk* olmuş aranızda .
Ki çocuk birde uykulu uykulu gelmiş yanına .
Eğer ondan ya da kendinden sevginden şüphe ediyorsan ya da sıkıldıysan artık bitir .
Laale'ninde dediği gibi ilişkiniz laçkalaçmadan bitsin daha iyii .