yarın açık mekanda düğünüm var hava yağmurlu çok üzgünüm :( var mı benim gibi olan

canım kayınpederinden yurt dışı ile mi görüşcek sanki bir an önce arasın söylesin sana da senin de için rahatlar hem . kayın pederin arayınca da yaz buraya

büyükler muhattap olunca hadi hadi diye zormayamıyosun tabi
çalışıyo bide işyerinde fazla rahatsız etmek istemiyorum ne sabırsız gelin demesin sonra :)
Haber gelince yazıcam sizede

büyükler muhattap olunca hadi hadi diye zormayamıyosun tabi
çalışıyo bide işyerinde fazla rahatsız etmek istemiyorum ne sabırsız gelin demesin sonra :)
Haber gelince yazıcam sizede

ay evet kıyamam ya o var bir de bir şey desen sabırsız olursun sonra doğru beklemeye devam etmek en mantıklısı canım sanırım :12::12:

Ay valla kaç gündür yağmur yağıyor. Tek üzüldüğüm şey düğünü olanlar. Haziranda yağmur mu yağar ya :ssz:

İptal etmek olmak tabiki. O kadar insana nasıl haber verilcek. Açık alanın üstünde otomatik kapanabilen tavanı yok mu acaba ?

Bence moralinizi bozmayın. İnşallah yağmur yağmaz. Düğünün sonunda yağarsa da yağmurun altında gelinliklerle romantizm yapın ohh :1::1:

Ayyy kendi dugunumu hatirladim . . Eylül de kir dugunuydu. . .

Dugunun ortasinda firtina yagmur basladi
Herkes iceri kosturdu..

İceriyide hazirlatmistik her ihtimale karsi
Orda devam ettik..

Ama icimde kalmadi tabi kir dugunu..

Merhaba arkadaşlar,

Uzun maratonun son günü yarın..Gündüz nikahım akşamda açık alanda düğünüm olacak inşallah..İstanbulda yaşıyorum ve haziran ortasında olmamıza rağmen hava çok fena bozdu.Rabbimin işine karışılmaz tabi ama çok üzülüyorum..Kayınpeder iptal mi etsek falan diyor.Yarın düğün günüm nasıl iptal edilir :( yapsak yağmur yağarsa insanları mağdur eder miyiz? Haftasonu benim gibi açık alanda düğünü olan arkadaş var mı? Dertleşelim..

olsun be canım ıslanırız daha guzel ıslak ıslak oynarız işte :)

öncelikle tebrik ederim,ömür boyu mutluluklar diliyorum:31:

bence çok dert etmeyin, mekan bu tür durumlara hazırlıklıdır ve muhakkak bir tedbir alırlar. sonuçta orası ilk kez düğün yapılan bir yer değildir, illa ki yağmur yağmıştır daha önce. rahat olun derim. hem belki yağmaz,inşallah yağmaz diye dua edelim :34:

izmirde açık mekanların yedekte kapalı mekanları oluyor sizin tuttuğunuz yerdede yokmuki canım :26: hem bencede üzülme yaz yağmuru yağıcağını sanmıyorum ama yağarsada kısa sürer bu güzel gününüzü bozmayın sevdiğinizle evleniyosunuz yağmurda olsa keyfini çıkarmaya bakın :34:

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım :-) Lütfen canını sıkma için ferah tut yarın nasıl olursa olsun senin en mutlu günün ve bunu hiç birşey bozamaz eğer sen izin vermezsen :-)Umarım herşey gönlünce olur <333

Suanda konunu,animsamasamda seni biliyorum demek evlendin bugun insallah bu defa Allah yuzunu guldurur tebrikler Allah mutlu mesut etsin bir yastikta kocayin

selam arkadaşlar,

çok şükür dualarım kabul oldu düğünümde yağmur yağmadı umduğumdan daha da güzel bir düğün oldu katılım fazlaydı herkes oynadı falan çok güzeldi.Allahım herkese böyle mutluluklar nasip etsin.Desteğiniz için çok teşekkürler..

Back
X