Yarın adet günüm bı bakarmisiniz acil

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
23
Dün akşam kahvrengi lekeler başlamıştı dedim tam sabaha olurum acilir adetim dedi bu saate kadar bekledim dedim bı test yapayım sonuç ne diyorsunuz kizlar ben daha net görüyorum kameradan bu kadar çıktı 3haftada bir adet gorenlerdenim takvim tam tamamına 3hafta0 gün gosteriyor

Eklentiler

• IMG_20220905_102416.webp
    IMG_20220905_102416.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20220905_102944.webp
    IMG_20220905_102944.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 132
Dün akşam kahvrengi lekeler başlamıştı dedim tam sabaha olurum acilir adetim dedi bu saate kadar bekledim dedim bı test yapayım sonuç ne diyorsunuz kizlar ben daha net görüyorum kameradan bu kadar çıktı 3haftada bir adet gorenlerdenim takvim tam tamamına 3hafta0 gün gosteriyor
Kuruma cizgisi olabilir cnm bir iki gün sonra yine yap bence gecikmen olursa

Kuruma çizgisi diyecektim ama benzemiyor eğer bu silik çizgi ilk 10 dakikada çıktıysa bence gebelik var testi iki gün sonra tekrarla inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kuruma çizgisi diyecektim ama benzemiyor eğer bu silik çizgi ilk 10 dakikada çıktıysa bence gebelik var testi iki gün sonra tekrarla inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yaptım dakka tuttum 2dakika içinde çıktı yerleşme lekesi var sildikce kahvesiyah şeklinde nokta nokta normalmiki

2. Resimde çizgi gözüküyor, kanama oranı artmadı ve kırmızıya dönmediyse bir kan testi verebilirsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Back
X