Doktorun kim canım ?
Anladım.. daha önce site'den araştırmışsın zaten ameliyat olan hastasını da görmüşsün hemde canlı.. Stres yapman telaşlanman bunlar normal ameliyattan önce ama rahat olmaya çalış.. kafanı dağıt ameliyata odaklanma hatta uyumaya zorla kendini ve bi güzel uyu.. yarın ameliyattan çıktığında nasıl olup bittiğini bile anlamayacaksın ve buraya yazacaksın eminim.. her şey istediğin gibi olsun
bu akşam nasıl gececek kızlar ya. Asırı stres yaptım sanırım tamam şu anki burnum hiç güzel değil ama ya istemediğim bir burun olursa? acıkcası cok doktor gezmedim ben bütçeme uygun bir doktor arastırdım burdan buldum gittim konustum icime sinmedi desem yalan olur bir de yaptığı bir burnu canlı olarak gördüm burdan da iki üc fotograf görmüstüm ama ekleyen aynı kisiydi arkadasları da su anki doktoruma yaptırmıs onu koymustu. Ya bilmiyorum :/ muhtemelen bu gece uyuyamam ve uzun bir süre korkudan aynada kendime bakamam. Su yasıma kadar zaten burnum yüzünden kompleksli bir kızdım bi de bundan sonrasını o sekilde devam ettiremem. Bana sans dileyin lütfen ortaya güzel bir seyler cıksın. Ve bi de tabii ki ameliyat öncesi/sonrası önerilerinize açığım
cnm fazla takma kafana iyi olur inş. yarın haberlerini bekliyoruz burdan. gerci ilk günler biraz şiş olyo ama sonrasına istediğin o güzelm tatlı buruna sahip olursun inşallaaaaahhhhhhsonra da keşke daha önce yaptırsaydım diceksin tatlm
bu akşam nasıl gececek kızlar ya. Asırı stres yaptım sanırım tamam şu anki burnum hiç güzel değil ama ya istemediğim bir burun olursa? acıkcası cok doktor gezmedim ben bütçeme uygun bir doktor arastırdım burdan buldum gittim konustum icime sinmedi desem yalan olur bir de yaptığı bir burnu canlı olarak gördüm burdan da iki üc fotograf görmüstüm ama ekleyen aynı kisiydi arkadasları da su anki doktoruma yaptırmıs onu koymustu. Ya bilmiyorum :/ muhtemelen bu gece uyuyamam ve uzun bir süre korkudan aynada kendime bakamam. Su yasıma kadar zaten burnum yüzünden kompleksli bir kızdım bi de bundan sonrasını o sekilde devam ettiremem. Bana sans dileyin lütfen ortaya güzel bir seyler cıksın. Ve bi de tabii ki ameliyat öncesi/sonrası önerilerinize açığım
dracarys sanırım benim eklediğim fotolardan bahsediyorsun.:)doktor hakkında yalan ve abartı hiçbirşey yazmadım..bence doğru karar vermişsin herşey istediğin gibi olur inşallah bende çok merak ediyorum şimdiden.burnunun ameliyat sonrası fotosunu ve yorumlarını bizimle paylaş lütfen..:))
ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
oldum ameliyatımı bu gün 4. gün. Daha bugün kendime gelebildim hani burdan görüyodum insanlar 3 günlükken falan ayaklanıyor ben biraz direncsizim galiba. Gerek hastane gerek doktorum gayet iyiydi (ameliyatla ilgili sorularınıza açıgım). Şu an hala bandajlıyım burnum istediğim gibi olmuş sanki ama henüz şişlik ve morluklar gecmedigi icin kesin bir yorum yapamıyıorum. geceleri uyumakta cok zorluk cektim agrım fazlaydı doktorun verdiği agrı kesici bana pek iyi gelmedi ama Allahtan majezik var yani olmasa uyuyamayacaktım. Bu pazartesi bandajlarım, tamponlar, dikişler alınacak ondan sonra öncesi sonrası fotoğraflarımı paylaşacagım sizinle. Tamponlar alınırken acır mı acaba diye korkuyorum biraz. çok çok tesekkür ederim desteğiniz için :)))))) <3
geçmiş olsun tekrar ne güzel en zor olan günleri atlattın. benimde en büyük korkum ilk hafta ve tabi sonrası. şekli ile ilgili endişelerim. nasıl geçti sürecin çok ağrılı olmuş( bu arada tamponların slikonmuydu nefes alabiliyormuydun?
teşekkür ederim canım :) agrılı gecti diyorum ama bana bakma sen ben biraz nazlıyım bir de doktorun yazdıgı agrı kesici bana etki etmedi pek onu gec fark ettim biraz da ondan oldu. İlk haftadan değil de ilk 2-3 günden kork korkacaksan çünkü o zaman şişlik morluk artıyor. Şeklini de doktora iyice anlatman gerek, fotoğrafına tasarım yaptırabilirsin yani mesela o tasarım birebir olmaz ama doktorun tarzı hakkında fikir edinmiş olursun. Ne istediğini açıkca belirt ve örnekler göster ben öyle yaptım. Tamponlarım silikon zaten artık cogu doktor silikon kullanıyor diye biliyorum ve nefes almam gayet rahattı yani bi ameliyat sonrasına göre gayet rahattı ama yine de uyurken hep agzım açık kaldı, bu biraz rahatsız edici maalesef. Ben de tamponlar çıkarılırken acıyıp acımayacagından korkuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?