- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
- Konu Sahibi Vaveyla_90
-
çoook çoook gemiş olsun...
iğne çoook çoook az acıtıyor ve hemen acısı geçiyor..dişinin yatık olması falan o kadar önemli değil..sonuç olarak uyuşuyor..sakin ol...
neşteri farketmiyorsun hatta kesik atıldığını bile farketmiyorsun merak etme.. eğer ameliyattan sonra dişçinin söylediklerini uygularsan 1 haftaya kadar iyileşirsin..buz kompresini yaparsan yanağın çok az şişer..ben uyguladım ve çok şükür çook az şişmişti..
Allah yardımcın olsun,acil şifalar versin,çok gmiş olsun..
Geçmiş olsun, ben de oldum. Ufak bir ameliyat diye önemsememiştim ama benimki problemli geçti.
İlk iğneden sonra acıyı hissedince ikinci iğne vuruldu, çene kemiğine yakınmış dişlerim önce nispeten uzak olan sağ tarafı yapmak istedi. Ameliyat sırasında ağzımın kenarı yırtıldı kanadı yara oldu falan...İçeride parça kaldı tekrar uğraştılar, saatler sürdü yani. Normalde rapor falan vermiyorlarmış ama doktor bana 5 gün rapor yazdı mecburen. Diğer dişimi yapamayacağını söyledi beni de korkuttu:26: Konuşamadım yiyemedim 3 gün boyunca.Pipetle ve çorba ile beslendim uzun süreYanağımın şişinin inmesi bir haftadan fazla sürdü, morluklar ise uzun süre benimle kaldı
Umarım kolay geçer senin ameliyatın
korktum şimdi amainş benimki kolay geçer daha 3 ameliyatım daha var rapor nasıl vermiyolar ameliyat yani okulum var benim :44:
geçen yıl aynı şekilde bende ameliyat oldum hemde ayrı ayrı iki taraflı
iğnelerin kokulacak birşeyi yok,gayet normal geçti benim ki ama sonrası kişiden kişiye değişir benim yüzüm komple şişmişti okula gidemeyebilirsiniz
çok geçmiş olsun
nasıl ikisini birden aldılarki siz kaç günde iyileştiniz
merhaba arkadaşlar yarın ameliyat olucam ama korkuyorum aslında küçük bi operasyon sayılır 20 lik dişim gömülü ve yatık onu ameliyatla alıcaklar ama ben korkmaya başladım iğne çok acıtır diye bide dişlerim yatık olduğu için acaba kesip kesipmi alıcaklar bide ağzıma neşterin girmesine nasıl izin vericem diye düşünüyorum daha önce bu amelyatı olan varmı birde üniversiteye gidiyorum devamsızlıkta yapmak istemiyorum haftaya çarşamba çok önemli dersimiz var acaba o zamana kadar iyileşirmiyim birde devlet hastahanesi pek güvenemiiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?