Yarın ameliyat oluyorum :(

bnce hiç endişelenmene gerek yk canım küçük bi operasyon sadece.gereçktn moral vermk için söylemedm.çk geçmş olsun daha snrada iyi olduğunu yazarsın olurmu.

sağlığına tez zamanda kavuşman dileğiyle canım:1hug:

dularımız seninle. Sağlığınakavuşmuşşekilde yine görmek dileğiyle snei burda...

rabbim hayırlısıyla ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkmayı nasip etsin tüm darda olanlarla beraber size de sabır versin inşallah

Dualarımız seninle..Çok geçmiş olsun..Umarım çok kısa bir sürede iyileşirsin..Sağlıklı mutlu bir şekilde seni tekrar burada görmek dileğimle a.s. a.s.

Canım korkulacak bir şey yok rahat ol,bende oldum.. şimdiden çok geçmiş olsun..a.s.

İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin hiç korkma kuzenimde oldu.şimdi ii sende ii olucaksın inşallah

Tesekkürler iyi dilekleriniz için...artık dahada kolaylaşmış bu ameliyat 1 gece kalıp çıkıcam inşallah

rabbim şifa versin bi an önce ayaklanabilmeyi nasip etsin inş.. kib Allaha emant ol coooookkk gecmiş olsun Allah yardımcn olsun canm

canım gecmiş olsun.bilirim o derdi,bendede var ve ameliyat denildi ama korktum,çok yatılıyor denilmişti.oysa şimdi daha farklı yöntemler uygulanılıyormuş.
senin ameliyatın artroskobi yöntemimi? eğer öyleyse bir haftada kalkılınıyormuş.
açil şifalar canım.tez zamanda aramıza dönmen dileğiyle.

gecmis olsun canim
o ameliyat ne ameliyatidir bilemiyorum emme ,
allahin izniyle guzel gecip buraya geri gelceksin

canım benim..çok geçmiş olsun..:teselli:
bu Mübarek günde inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun kuzu..:Saruboceq:

Back
X