• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ameliyat oluyorum :(

buketcim merhaba umarım güzzel geçmiştir ameliyatın.......çok geçmiş olsun.....kayınvalidem olmuştu o ameliyatı....acil şifalar canım....

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben konuyu bu gün gördüm ve sanırım sen ameliyatını olmuşsundur.
En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle, öpüyorum seni...

dualarımız seninle tatalım. acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun yavrucuğum Şeniz inş güzel geçmiştir ameliyatın

gecmiş olsun cnm...kolaylıkla atlatıcağına inanıyorum ...
rabbim tüm gönülleri frahlatsın ...

Çok tesekkür ederim dün öğlen çıktım hastaneden beklenildiğinden uzun sürdü 2 saat kadar menisküs yırtığım baya büyükmüş..il günüm zxorlu geçti ama dün bugün daha iyiyim tam olarak ayağımın üstüne basıp yürüyemiyorum egzersizlerim var onları yaparken zorlanıyorum bacağımı sürükleye sürükleye yürüyorum ama basmam lazıma mrtık üstüne ben güvenemiyorum onun dısında iyiym

canım gecmiş olsun.bilirim o derdi,bendede var ve ameliyat denildi ama korktum,çok yatılıyor denilmişti.oysa şimdi daha farklı yöntemler uygulanılıyormuş.
senin ameliyatın artroskobi yöntemimi? eğer öyleyse bir haftada kalkılınıyormuş.
açil şifalar canım.tez zamanda aramıza dönmen dileğiyle.

artroskobi yöntemiyle oldum eski usul olsa 1 hafta çıkamazdım hastaneden kolay bir yöntem hele tamamen anesteziyle uyursan anlık gibi geliyor sana..bende çok korkuyordum belden aşagı uyuşturup banada izleticeklerdi kameradan ama korkulu endişeli olduğumu görünce uyuttular ...olman gerekiyorsa bekleme derim..korkunun bir faydası yok sonuçta daha iyi olacvağını düşün ben kurtuldum şükür birde yürüyebilsem

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. :1hug:

ameliyat olalaı bayağı olmuş buket geçmiş olsun
şimdi nasılsın umarım herşey yolundadır seni tekrar aramızda görmek istiyoruz
kendine çok dikkat et sevgiler..

Ben bu haberi niye yeni görüyorum ki...:mymeka:
Çok geçmiş olsun canım, şimdi daha iyisindir umarım...
Allah acil şifalar versin...
Sevgilerimle, öpüyorum
Şeniz

sana tavsiyem çok sakin ol ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın bunu unutma ben 10 kez oldum ilk çok sinirliydim eşim dışarı gitmişti yanımda yoktu ameliyata aldılar ayılınca eşimi öldürecektim sinirlenmişim zor kendime geldim şimdi alıştım hep gidiyom haber bile vermiyom kimseye allah acil şifalar versin amin

Back
X