Yarın ameliyat oluyorum!!!

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
34
Herkese iyi akşamlar. Çarşamba sabah doktorla görüştüm. Çarşamba akşamı karar verdim. Perşembe tahlil yaptırıp, tasarımı gördüm. Cuma günü ameliyat oluyorum inşallah. Çok hızlı gelişti süreç. Dualarınızı eksik etmeyin. Yıllardır buradaki yazıları takip eder ameliyat olanlara imrenirdim. Nihayet bana da nasip oldu inşallah gönlüme göre olur. Allah isteyen herkese yardımcı olsun. Süreci detaylı olarak paylaşırım isteyen olursa. Doktorum Cem Karas

Şu an ameliyat sürecini atlatmış olup,kendine yeni yeni gelmiş,dinleniyor,arada bir çorba içiyorsundur..umarım herşey istediğin gibi olmuştur.Ben de eylül ayı gibi düşünüyorum 2.ameliyatımı..Korkum istediğim gibi olmaması..bilgisayar animasyonu çok gerçekçi olamayabiliyor..önemli olan o an neler olup bittiği,ameliyat süreci..hakkında hakkımızda hayırlısı olsun..hem sağlık hem estetik açıdan en güzeli olur inşallah..

Teşekkür ederim biraz daha iyiyim. İlk gece zor geçiyor ama :) izmirde cem karas'a ameliyat oldum. Göz kapaklarımda ve göz altlarımda morarma var.

Teşekkür ederim biraz daha iyiyim. İlk gece zor geçiyor ama :) izmirde cem karas'a ameliyat oldum. Göz kapaklarımda ve göz altlarımda morarma var.

Biraz eski usul olacak ama ilk iki gün morlukların azalması için dövülmüş et koyun anında azaltıryor. Bana doktorum önermişti uyguladım. Ve çevremde ne kadar bu ameliyatı olan varsa az morarmışsın diyordu. En azından yeni olacaklara tavsiye :KK66:

Merhaba canım çok geçmiş olsun..ben de kararımı verdim sonunda..önümüzdeki ay rinoplasti ameliyatı olacağım başka bir ameliyatla daha birlikte..ağrın sızın oldu mu?kaç günde toparlandın?3.gün nasıldın?

Konu açmıştım fotoğraf koymak için. Orda ameliyat sürecini de anlattım :) oradan bakabilirsiniz. Başka sorunuz olursa da yanıtlarım. Link koydum ama inşallah olmuştur.
cnm burnunun durumu nasıl foto koycakmısın

Merhaba canım çok geçmiş olsun..ben de kararımı verdim sonunda..önümüzdeki ay rinoplasti ameliyatı olacağım başka bir ameliyatla daha birlikte..ağrın sızın oldu mu?kaç günde toparlandın?3.gün nasıldın?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hli-ameliyatimin-sonuclari-fotografli.834261/

X