yarın ameliyatım var ama ölebilirim şu an

aquariuswoman

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
129
76
298
sol kolumda hafif bir ağrı var. sanırım bu gece de uyuyamayacağım. devlet hastanesinde olacağım ameliyatımı. doktor ne bir fotoğraf çekti ne de eski hastalarının fotoğraflarını gösterdi. ama gidenler iyi bir doktor diyor. devlet hastanesinde ameliyat olan var mı? varsa fotğraf atabilir misiniz? gerçekten şu an buna ihtiyacım var çünkü.

Canim hastane ne farkeder belki ameliyat sonrasi hizmet biraz daha az olur ama doktor önemli olan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hastane ne farkeder belki ameliyat sonrasi hizmet biraz daha az olur ama doktor önemli olan.

canım umarım öyledir. yani hastane bana göre de fark etmez. zaten bir gün yatıyoruz ama doktora tam olarak anlatamamışım gibi hissediyorum. ama sanırım biz ne söylersek söyleyelim onlar kafalarındaki doğruya göre yapıyorlar. teşekkürler:)

canım umarım öyledir. yani hastane bana göre de fark etmez. zaten bir gün yatıyoruz ama doktora tam olarak anlatamamışım gibi hissediyorum. ama sanırım biz ne söylersek söyleyelim onlar kafalarındaki doğruya göre yapıyorlar. teşekkürler:)

Aynen canim. Doktorum ilk muayenede nasil istiyorsun dedi anlattim. Sonra ameliyat gününe kadar iyice incele burnunu neresinden rahatsizsin iyice bak bana anlat dedi. Gerçi anlatsan da ben bildiğim gibi yapcam dedi:)) bizim isteklerimiz önemli ama bir de yuzun diğer kisimlarinin orani var burun içinin durumu var nebiliyim derinin kalinligi inceliği bile önemli . istediğimiz her buruna sahip olamayabiliriz.

ülkemiz doktorlarına güven :) sıkma kendini, allah şifa versin. emin ol, doktorun çok iyi bir ameliyat çıkaracak. ve sen de sağ salim hastaneden ayrılacaksın :)

Back
X