• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Emdometrios cikolata kisti ameliyati

mb333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2025
8
2
1
35
Merhaba arkadaslar, bende cikolata kisti var sag ve sol yumurtaligimda 4m5 ve 5 mm. Gittigim tum ozel hastanedeki doktorlar ameliyat olmami soyluyorlar. Amh deger dusebilir diyordu herkes ve cok tedirgindim.acikasi ancak son zamanlarda agrilarim siddetlendi. Crp degerimi yukseltmisti ilac kullandim smdi devlet hastanesine gitmek istiyorum. Arfk ameliyat olmak sagligima kavusmak istiyorim
Bebek istiyoruz 1.bucuk yildir deniyoruz sanirim.bu yuzden olmuyor ? Devlet hastanesinde doktor onerisi oln var mi ?

Merhaba arkadaslar, bende cikolata kisti var sag ve sol yumurtaligimda 4m5 ve 5 mm. Gittigim tum ozel hastanedeki doktorlar ameliyat olmami soyluyorlar. Amh deger dusebilir diyordu herkes ve cok tedirgindim.acikasi ancak son zamanlarda agrilarim siddetlendi. Crp degerimi yukseltmisti ilac kullandim smdi devlet hastanesine gitmek istiyorum. Arfk ameliyat olmak sagligima kavusmak istiyorim
Bebek istiyoruz 1.bucuk yildir deniyoruz sanirim.bu yuzden olmuyor ? Devlet hastanesinde doktor onerisi oln var mi ?
Benimde çikolata kistim vardı her doktora gittiğimizde bana dedikleri tek şey senin bir an önce hamile kalman ameliyata kimse yanaşmadı açıkçası dediğin gibi yumurta rezervini azaltacaklarını söylüyorlardı bu nedenle kimse yanaşmadı hatta ameliyatı önermediklerini söylediler o süre zarfında bir sürü doktora gidiyorum sonuç aynı benimde senin gibi sağ ve solda vardı hoş sağdaki kistim doktora gittiğim sürelerinde içimde Patladı yumurtalığımı mahvetti ve iç kanama geçirdim sağ ymrtlaığımı aldılar soldaki duruyor soldaki kistimin de içini çektiler geçici çözüm olsun diye ama bu da çözüm değil ameliyat sonrası sol yumurtalık kalınca yine doktorun dediği hamile kalman sana tavsiyem bir an önce tüp bebek ile gücün var ise hamile kalman şimdi kistten dolayı kanalların kapalıdır yapışmıştır. Genelde bu şekil oluyor.

Oncelikle sizede cok gecmis olsun. Allahim isteyen herkese nasip etsin once saglik tabiki. Siz gebe kalabildiniz mi ? amh degerim 4.3 tu 9 ay sonra 2.44 dusmus. 1.5 yildir gebe kalamiyorum doktorlar banada bebek olursa kist kaybolur ya da dogumda alinir dedi. Ama dogal yolla kalmak mumkun mu bilemiyorum. Sizce ameliyat olmali miyim ? Kafam cok karisik

Ben ameliyat oldum. Hiç pişman değilim. Patlamadan, yapışıklığa sebep olmadan işinin ehli bir doktora ameliyat olmayı değerlendirin derim. Hangi şehirde olduğunuzu yazarsanız öneriler gelebilir.

Benimde çikolata kistim vardı her doktora gittiğimizde bana dedikleri tek şey senin bir an önce hamile kalman ameliyata kimse yanaşmadı açıkçası dediğin gibi yumurta rezervini azaltacaklarını söylüyorlardı bu nedenle kimse yanaşmadı hatta ameliyatı önermediklerini söylediler o süre zarfında bir sürü doktora gidiyorum sonuç aynı benimde senin gibi sağ ve solda vardı hoş sağdaki kistim doktora gittiğim sürelerinde içimde Patladı yumurtalığımı mahvetti ve iç kanama geçirdim sağ ymrtlaığımı aldılar soldaki duruyor soldaki kistimin de içini çektiler geçici çözüm olsun diye ama bu da çözüm değil ameliyat sonrası sol yumurtalık kalınca yine doktorun dediği hamile kalman sana tavsiyem bir an önce tüp bebek ile gücün var ise hamile kalman şimdi kistten dolayı kanalların kapalıdır yapışmıştır. Genelde bu

Ben ameliyat oldum. Hiç pişman değilim. Patlamadan, yapışıklığa sebep olmadan işinin ehli bir doktora ameliyat olmayı değerlendirin derim. Hangi şehirde olduğunuzu yazarsanız öne

Ben ameliyat oldum. Hiç pişman değilim. Patlamadan, yapışıklığa sebep olmadan işinin ehli bir doktora ameliyat olmayı değerlendirin derim. Hangi şehirde olduğunuzu yazarsanız öneriler gelebil

Ben ameliyat oldum. Hiç pişman değilim. Patlamadan, yapışıklığa sebep olmadan işinin ehli bir doktora ameliyat olmayı değerlendirin derim. Hangi şehirde olduğunuzu yazarsanız öneriler gelebilir.
İStanbuldayim. Evet bende ameliyat olmayi dusunuyorum.fakat ozel hastanelerde maliyet oldukca yuksek cok doktora.muayne oldm ozel hastanede hepsi ameliyat oneriyor gebelik.dusundugum.icin hap vermiyorlar. Zaten kuculmuyormus
DEvlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum. Bu konuda oneriler varsa yazabilirsiniz.

Ameliyattan sonra dogal yolla hamile kalinabiliyor mu ?

Bu çok genel bir soru. Ameliyatı eden doktorun becerisine, kistin kaldığı süre boyunca verdiği hasara vb durumlara göre değişir. Ancak şahsi fikrimi sorarsanız neden olmasın? Nasipte varsa anne/baba olmak mutlaka olur diye düşünüyorum ben.

Bu çok genel bir soru. Ameliyatı eden doktorun becerisine, kistin kaldığı süre boyunca verdiği hasara vb durumlara göre değişir. Ancak şahsi fikrimi sorarsanız neden olmasın? Nasipte varsa anne/baba olmak mutlaka olur diye düşünüyorum ben.
Tesekkur ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Back
X