Canım nefes alamıyorum bende, ağızdan nefes alıyorum maske takıyorum, geceleride başucumda su bulunduruyorum çünkü ağız açık kaldığından boğazın dudakların ağzının hertarafı inanılmaz kuruyor çölde kalmış gibi diyeyim, dil damak yapışıyor resmen,bende her kavrulmuşluk hisiyle uyandığımda 1 yudum su içip dilimi damağımı yumuşatıyorum uyumaya devam ,hatta düngece elimde bardakla uyumuş kalmışım birdahaki susamada üstüme dökerek uyandımnefes almayı ayarlamak çok mühimmiş gerçekten dudaklarada nemlendirici sürüyorum arasıra acayip kutuyorlar.. Onun dışında burnumun bir deliğinden ip kadar diyeyim nefes geçiyor ama beni kurtarmıyor maalesef ağızdan nefes almak zorundayım. Bugün 4 oldu 1 hafta dolunca gel dedi doktor o zöan çıkarır inşallah, off diyorum allah yardım etsin olacaklarada basit sanıyordum zormuş gerçekten, sanada geçmiş olsun canım umarım bendende hafifi geçer ameliyat sonrası etkilerin.
inşallah çok sorunlu geçmez :) 2 gn kaldı ameliyata kendime gelince yazcam bnde neler yaşadığımı :)