• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın aşılama olacam hanımlar ağrı oluyomu

Bende yarın ilk kez aşılama olacağım. Tecrübeli hanımlar bilgi paylaşımınizi bekliyoruz. Biri bizi rahatlatsin lütfen

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah arkadaşlar benim bilgim yok fakat görünce yazmadan edemedim ..
İnşallah en kısa zamanda bebeklerinize bebeklerimize kavuşuruz mübarek ayda nasip eder rabbim tüm güzellikleri ..

Merak edip araştırdım;
Aşılama tedavisi yapıldıktan sonra, bazı hastalarda herhangi bir ağrı hissi olmazken, bazı hastalarda hafif görülen kasık ağrıları meydana gelebilmektedir. Anesteziye gerek kalmayan, kolay ve ağrısız bir işlemdir. Ancak bazı özel hastalarda ağrının ardından düşük olabiliyor ve hafif ağrı şikayetleri meydana gelebiliyor. Kısacası, genel olarak herhangi bir ağrı belirtisi olmayan bir işlemdir. Herhangi bir ağrı oluşumunda mutlaka bir başka problemin meydana gelme ihtimali vardır. Bu sebepten dolayı da, doktor kontrolü, hastanın sağlığı bakımından gereklidir.

Aşılama esnasında taktığı aparat inanılmaz canımı yaktı ki ben acı ivmesi yüksek biriyim. İşlem bittikten sonra avuç içi kadar kan geldi.

Ben hemen eve gelince yaptım mübarek ay namazi ihmal etmemeli yüz. Rabbim dilerse verecek ama biz Ona olan hurmetimizde naz etmemeliyiz. Banyo için daha fazla bekleme.

Zaten bugün ki işlem nedeniyle oruç tutamadik. O kadar suçlu hissediyorum ki kendimi. Rabbim sevinçli haberler vermeyi Nasib etsin.

Benim hiç acımamıştı.gusulede gerek yok zaten aşılama sonrası.normal muayeneden daha basit sürdü

Fikhen fetvası ihtiyaten gusül abdesti alınmasıdır. Biz Rabbimizin rizasini gozetelim yeter ki O celle celaluh her daim bizi gozetmektedir. Rabbimiz sevindirsin hepimizi.. sevindirdiklerinin de sevincini tamamına erdirsin.

Fikhen fetvası ihtiyaten gusül abdesti alınmasıdır. Biz Rabbimizin rizasini gozetelim yeter ki O celle celaluh her daim bizi gozetmektedir. Rabbimiz sevindirsin hepimizi.. sevindirdiklerinin de sevincini tamamına erdirsin.
bencede alınması daha iyi

Back
X