İlk başta anlaşmalı olacakti nafakayı düşük istedi kabul ettim,sonra zam artışı var imzalamam dedi maddeyi çıkardım bu sefer de sen öfkeyle hareket ediyorsun ortak velayet maddesi ekle dedi.Avukat dedi bu adam sizi iyice cahil yerine koyuyor bir hafta zaman verin imzalamazsa çekişmeli açın gitsin madem dedi,öyle karar verdim ben de.Bosanirsam tayin isteyeceğimden mi korkuyor da oyalıyor nedir derdi anlamadımAnlaşmalı boşanmayı kabul etmezse her türlü çekişmeli dava olur o da uzun sürer. Isterseniz bi konuşun anlaşmalı boşanmayı kabul edersen tazminat istemicem diye belki kabul eder
Memur zammı olacakmış yüzde 3-5Aaa saçmalığa bak nafakada artış olmalı tabiki yillarca aynı kalacak değil ya. Avukatınız haklı o zaman çekişmeli açın onun isteklerini de siz kabul etmeyin bence
TabiMemur zammı olacakmış yüzde 3-5
Amin çok teşekkür ederimTabiumarım bu süreçte yıpranmazsınız hayatınızda hep mutlu olursunuz
Amin çok teşekkür ederimÖncelikle çok üzüldüm Rabbim her birinizi selamete çıkarsın. Tüm haklarınızı talep edin avukatınız sizi bu konuda yönlendirecektir zaten. Varsa Arabaya eve şerh koydurun tedbir nafakası başlatın çocuğun nafakasından okul ve hastane masraflarına kadar herşeyi hesaplayın . Allah yardımcınız olsun
Canım tüm giderler dikkate alındığında çalışıyor da olsan tedbir nafakası bağlanabilirAmin çok teşekkür ederim
Çalışan biriyim tedbir nafakası alabiliyor muyum
Oh aminnn. Bana da öyle geliyor.İki yılda bir nafaka artırma davası açmam gerekeceğine bir defa açarım,nafaka 350 den çok yukarı da olmaz ama en azından mahkeme öyle uygun görmüş derim ve belli zam miktarı olurÇükü kopsun da lahımlarda çürüsün. 350 lira Cocugun nesine yeticek ki? Çekişmeli boşansan daha iyi ilerde pişman olursun.
Ay inşallah bir kıl da koparsan kardır hesabı.Gerci borcum yok,çok giderim yok ama bakalım avukat ne der bu tedbir nafakasinaCanım tüm giderler dikkate alındığında çalışıyor da olsan tedbir nafakası bağlanabilir
Kendine tazminat ta iste lütfen ömrünü heba etmişsin giden ömrün telafisi olmaz ama ne koparırsan da kărdır bence.Oh aminnn. Bana da öyle geliyor.İki yılda bir nafaka artırma davası açmam gerekeceğine bir defa açarım,nafaka 350 den çok yukarı da olmaz ama en azından mahkeme öyle uygun görmüş derim ve belli zam miktarı olur
Ama işte delilim yok.Yanimizda da kimse olmuyordu bunları yaşarkenKendine tazminat ta iste lütfen ömrünü heba etmişsin giden ömrün telafisi olmaz ama ne koparırsan da kărdır bence.
Avukat birşey demiyor mu? Kadın mutlu olduğu yuvayı yıkamaz ki?Ama işte delilim yok.Yanimizda da kimse olmuyordu bunları yaşarken
Benim tecrubelerimi anlatacak olursam aslinda benim cocugum yoktu ama cekismeli bosanma acildi.. harcadigim onca vakitemi yanayim delil toplayacagim diye, maddi manevi beni yipratmasinami yanayim..maddi manevi tazminat nafaka derken davayi kazanan taraf ben oldum.. uzerinden 6 7 sene gecmesine ragmen tahsil edilemeyen haklarim var.. altinlarimida vermediler haram zikkim olsun.. sahte sahit tutmuslar bir iki tane yalan yanlis anlatmislar herseyi.. ayrica hala resmi nikah varken beni bir suru kisiyle aldatti ve baskasindan cocugu olmus.. ben farkediyorum, avukatim farketmiyor ve bunu kendisine soyluyorum.. arastirma yapildiktan sonra nufus kayit orneginde ap acik ortaya cikiyor..defalarca icra takibi gonderilmesine ragmen mektuplar ulasmiyor halbuki ayni evde yasiyorlar.. anlam veremiyorum.. nerede bu adalet.. herif calisiyor ama kayit yok.. boy boy calistigi yerin fotolarini paylasiyor.. avukatim bana olan borcunu bile odemedi diyor.. size tavsiyem anlasmaliya gidin cekismeli hem yipratici hemde haklarini zaten alamiyorsun.. delilleriniz saglam ise cekismelide olabilir bilmiyorum karar sizin kendi ornegimden dolayi diyorum.. simdi dusunuyorum ne yapsam acaba ? onca emek verdim ama ortada odenmeyen bir suru hak.. bu icra takipleri neden ulasmiyor ? avukatim neden tahsil edemiyor ? tazminatin 10 sene zaman asimi varmis onca cileden sonra bumuydu karsiligi ?Merhaba sevgili kk hanımları,
4 yıla yaklaşmış ama bunun iki yıla yakınını ayrı evde geçirmekte olduğum evliliğimi sonlandırmak için yarın ilk adimi atıyorum.Avukatima yarın vekaleti veriyorum.
Sebeplerim çok : aldatma şüphesi,hakaret/aşağılama,evden kovmalar,ev içinde huzursuzluk çıkartıp bireysel davranmalar (yemek yatak ayırmak gibi), kullandığım her şeyin lafını etme vs vs..
Sıkıntı şu ki ben bu iki yılda 4-5 defa barıştım.Eve dönünce onceki sorunlari saymiyormus hakim.Gerci şu son bir ayda yine yukarıda saydığım ilk madde hariç hepsini yine yaptı ama bir delilim yokKomşular bagirmalara şahit ama karismazlar.
Bu arada hem her şeyi mahveder hem geri dön diye yalvarır,yine başladı dön demeye ama artık resmen nefret ettim asla..Onca hakaret aşağılama dolu sözden sonra asla..
Oğlum var iki yaşında..Dava uzamasin diye belki tazminat istemem,delil olmayınca belki verilmez.
Tazminattan geçtim bosamama durumu olur mu ki ya ?
Bu süreç 2 yılı bulabilirmis,boşanmak istemediğini söylüyor dengesiz.Ogluma nafaka istiyorum tazminat istemesem acaba süreç kısalır mi ?
Tecrübeleriniz önemli benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?