• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın boşanmak için avukata gidiyoruz

Arkadasim biz de ilk sene bu tarz olaylar yasadik .sen hem farkli bir sehre hem ailenden uzak yasamaya hem de evlilige ayak uydyrmaya calisiyorsun.zaten yeni evli olmak basli basina bir travma..bir de kv.falan giriyor olaya..bosanmak kolay ama yikmayin yuvanizi.ogretmenim demissin 8-5 degildir dersin.ders aranda yada boslugunde gidersin dr.a sevkini okula getirmene gerek yok.ben de ogretmenim ve 8ay ilacli tedavi gordum bos gunumde gidip oldum muayenemi aldim ilacimi.ve gercekten rahatlatti beni o donem.
Aile olaylarini kapatin hic konusmayin.erkekler kendi ailelerini hicc kusurlu bulmazlar bir nevi suc bastirmak icin karsi tarafin ailesine camur atar durduk yere nefret duymaya baslarlar.inan birebir aynini yasadim.biz evliligimizn 2.yilinda evde annen ve baban kelimesini kullanmama karari aldik.ben konusmadikca konu da acilmaz oldu huzur bulduk.suan esim de ben de karsi taraf ailelerle iyi sayiliriz kuslukler bitti.zaman herseyin ilaci biraz zamana birakin.unutulur hersey hep boyle gidecek diye bir sey yok.esini kendine bagliyabilirsin

arkadaşın dediğine %100 katılıyorum

evlilik kolay değil malesef, ilk sene bence en zoru
siz de cok dolmusunuz
esiniz de eminim ailesine toz kondurmaz, erkeklerin geneli böyle, o nedenle suçlama yapmayın, ailesi hakkında konuşmayın yorum yapmayın sürekli, eleştirmeyi bırakın
kendinizi de sürekli mağdur durumda düşünmeyin
bizde kadınlar olarak çok konuşuyoruz ve hiç unutmuyoruz malesef, karşımızdakine de hayatı zehir ediyoruz
kocanızın aklı belki 10 sene sonra başına gelir,
ama bu boşanma işinde de yine çok yıpranırsınız, sabretceksiniz, evlilik sabır işi
bence biraz zaman verin evliliğinize
sakin olmaya çalışın, kitap okuyun film seyredin yürüyüş yapın örgü örün, bulun bişeyler

cinselliği de devreye sokmayın bence, şu anda gerek yok bu durumda, önce aklınız bi başınıza gelsin bi sakin oturup konuşmayı öğrenin ondan sonra

boşanmak için de acele etmeyin, baktınız 2-3 ay sonra işler düzeliyor devam edersiniz, işler düzelmezse de boşanın, dünyanın sonu değil

boşanma hakkında bişey diyemem de
söyleyeceğim şey işini bırakma
çünkü boşanırsan kendini işine vereceksin
işini de bırakırsan ne olacak

Bu durumda boşanırsan daha mutsuz olursun , sebeplerin boşanmaya yetecek sebepler değil

bencede bir sans daha verin birbirinize, daha cok erken o kadar hayaller kurulmus pes etmeyin hemen,
bir arkadas cok güzel yazmis karar aldik evde annen baban muhabbeti yok diye sizde böyle deneyin,
ne kadar kötü olursalar olsun onlar onun hep ailesi kalacak, bence iliskinize yeni basliyor gibi kücük adimlar
atin ne bilim güzel bir kahvalti hazirlayin haftasonu sadece karsilikli yiyin ve biseyler konusmaya calisin
konuyu sorunlara getirmeyin bunuda böyle bir süre devam ettirin kücük jestler yapin ona belki oda sizi ne
kadar sevdigini anlar ve karsilik verir

konu sahibemiz çoktan kararını vermiş bence aralarında sevgi ve saygı kalmamış ki daha nasıl yürütebilecekler bu birlikteliği evlilik işkenceye dönüşmüş zaten bir evlilikte boşanma fikri geçtiyse çiftlerden birinde o evlilik çatırdamaya başlıyor çünkü son kaldıya boşanırım mantığı yatıyor. ne diyelim Allah hakkında olanı versin yolun açık olsun ama yıpranma bu ayrılık sürecinde işini sakın bırakma çünkü evdeyken insan daha fazla kendiyle başbaşa kalıp düşünüyorsun ve nedenler niçinler sürekli kafada oluyor işine dört elle sarıl önüne bak arkadaşım

Desteğiniz için çok teşekkürler.. Eşim sabah evden çıktı bana bir şey söylemeden dün gece de geç saatte geldi eve.. Pazartesi'ye kaldı sanırım işimiz.. Başım öyle çok ağrıyorki sürekli uyuyorum ne zamandır evde hiç bir şeye el sürmedim, eşim zaten hiç rahatsız olmaz dağınıklık ve pislikten yaşayıp gidiyoruz işte buna yaşamak denilirse..

Canım hakkında hayırlısı olsun. Herkes yıkma yuvanı tarzında yaklaşmış ama sen biraz daha devam edersen gerçekten delirirsin. Böyle bir evde yaşayamazsın daha fazla.. İnsan akşam eve geldiğinde huzur arar, sükunet arar. Eşinle aranda hiç saygı kalmamış. Bundan sonra düzelseniz bile laf sokmalar, ailenin kötü bakışları laf çarpıtmaları bitmez. Emin ol boşanınca şu halinden çok daha mutlu olucaksın. Dul kadın olmak kolay değil falan demişler. Dul ne demek allah aşkına ya. Boşanınca bekar olucaksın.. Eskiden nasılsan aynen devam ediceksin hayatına. Ve şükrediceksin böyle bir hayattan kurtulduğun için. Çocuk bile olsa böyle bir hayata tahammül etmek zorunda değilsin.. senin elini kolunu tutan hiçbir şey yok..

Öğretmenmişsin, o şehirden ayrılmanın bir yolu yok mu tayin falan kendi isteğinle olmuyor mu. Ne biliyim boşandığını bildirince mesela. Bilmiyorum bu işleri de. Öyle bir olsa güzel olurmuş. küçük bir şehirde misin? Boşandıktan sonra eşin veya ailesiyle karşılaşma ihtimalin var mı?

Allah yardımcın olsun. Her şey düzelicek. Bu kesidi hayatından silip atıcaksın..

Senin yapacak biseyin kalmamis cunku adam hic yapici degil hic birseyi duzeltme istedi yok anladigim kadariyla bosanma sozu geciyor insn bi denemeye calisir konusmak ister hic degilse ama yok bunlarin hicbiri .seni kazanmak icin ugrasmaSa butun caban uzuntun ne yazikki bos

bu duruma boşanma kararınız en mantıklısı

bazı kaınlar bu çileyi ömür boyu çekiyor seslerini çıkaramıyorlar. bu yüzden tebrik etmek istiyorum sizi.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Aynen senin yaşadıklarını yaşadım cnm o kadar zor ki bilirim ben boşanma arifesndeym ailemn bulundğu şehire geldim bırakmadı 1 ay şimdi bıraktı ama bn dayanamyrm seviyorum onu şimdi gitmeyi düşünyrm tekrar ama ailem çok karşı ne yapıcam bnde bilmyrm eğer geri dönmycğne pişman olmycğna inanıyorsn bırak gitsin cnm bn işimden 1 hafta içinde ayrılıp gizli kaçmıştm yaşadığımız yerden

Saygıyı kaybettik dikkat ediyorum birbirimizden özür de dilesek sonraki en ufak tartışmamızda aşağılayıcı sözler, küfürler hemen kendiliğinden dökülüyor ağzımızdan tahammülümüz kalmamış birbirimize.. Kendime saygım kalmadı bu yüzden o hayatına devam edebilse de ben edemiyorum ikimizde 27 yaşındayız.. Eşimin ailesi tamam elalem ne der diye düşünürler ayrılmamızı istemezler fakat oğlum sen de hatalısın demiyorlar.. Hep bana diyorlarki sabret alttan al niye hep ben? bakış açımız farklı özellikle de kp ile..

çok zor bir durum evlilik mücadle istiyor sabır istiyor ama iki taraflı.geriye dönüp baktığında aklında kalacak güzel anıların yoksa , oturup beraber mantık yürütemiyor yada uygulayamıyorsanız eşinin ailesi destek çıkmıyor üstüne eşini pohpohlayıp seni suçlu görüyorsa ve tüm bunlara rağmen yine eşin benim karım ailemdir doğacak çocuklarımın (çocuk var mı bilmiyorum) annesidir demiyorsa hukuki boyuta taşıyın.madem öyle ikinizde kamburunuzu atın Allah iyilerin yanındadır bırak ne hali varsa görsün ...

Çok sağolsun ilaç kullanmayı bende düşündüm ama öğretmen olunca idare sevklerden anlayacak psikiyatra gittiğimi insanların bana bakışından korkuyorum, en öncede eşim yapıştıracak deli damgasını her tartıştığımızda.. Aslında galiba en çok sakinleşemeye ihtiyacım var bu şehirde yapayalnız hissediyorum kendimi içimi sadece burada dökebiliyorum

sonunu okuyamadım ama eşininde seninde tedavi olmanız gerekiyor yani çekingenizi anlıyorum ama bugün öğretmenler odasında herkes kendi psikiyatr ilaçlarının isimlerini söylüyordu yani okulda ne diycekler velilere dedikodumu yapacak idare ayrıca cumartesi bile açık hastaneler idari sevk alınacak bi pozisyon yok

Back
X