Arkadasim biz de ilk sene bu tarz olaylar yasadik .sen hem farkli bir sehre hem ailenden uzak yasamaya hem de evlilige ayak uydyrmaya calisiyorsun.zaten yeni evli olmak basli basina bir travma..bir de kv.falan giriyor olaya..bosanmak kolay ama yikmayin yuvanizi.ogretmenim demissin 8-5 degildir dersin.ders aranda yada boslugunde gidersin dr.a sevkini okula getirmene gerek yok.ben de ogretmenim ve 8ay ilacli tedavi gordum bos gunumde gidip oldum muayenemi aldim ilacimi.ve gercekten rahatlatti beni o donem.
Aile olaylarini kapatin hic konusmayin.erkekler kendi ailelerini hicc kusurlu bulmazlar bir nevi suc bastirmak icin karsi tarafin ailesine camur atar durduk yere nefret duymaya baslarlar.inan birebir aynini yasadim.biz evliligimizn 2.yilinda evde annen ve baban kelimesini kullanmama karari aldik.ben konusmadikca konu da acilmaz oldu huzur bulduk.suan esim de ben de karsi taraf ailelerle iyi sayiliriz kuslukler bitti.zaman herseyin ilaci biraz zamana birakin.unutulur hersey hep boyle gidecek diye bir sey yok.esini kendine bagliyabilirsin
arkadaşın dediğine %100 katılıyorum
evlilik kolay değil malesef, ilk sene bence en zoru
siz de cok dolmusunuz
esiniz de eminim ailesine toz kondurmaz, erkeklerin geneli böyle, o nedenle suçlama yapmayın, ailesi hakkında konuşmayın yorum yapmayın sürekli, eleştirmeyi bırakın
kendinizi de sürekli mağdur durumda düşünmeyin
bizde kadınlar olarak çok konuşuyoruz ve hiç unutmuyoruz malesef, karşımızdakine de hayatı zehir ediyoruz
kocanızın aklı belki 10 sene sonra başına gelir,
ama bu boşanma işinde de yine çok yıpranırsınız, sabretceksiniz, evlilik sabır işi
bence biraz zaman verin evliliğinize
sakin olmaya çalışın, kitap okuyun film seyredin yürüyüş yapın örgü örün, bulun bişeyler
cinselliği de devreye sokmayın bence, şu anda gerek yok bu durumda, önce aklınız bi başınıza gelsin bi sakin oturup konuşmayı öğrenin ondan sonra
boşanmak için de acele etmeyin, baktınız 2-3 ay sonra işler düzeliyor devam edersiniz, işler düzelmezse de boşanın, dünyanın sonu değil