Yarın burun estetiği oluyorum😑

İnşallah daha mutlu olursunuz sağlıkla. Önden goruntunuz değilmiş mi simanız yüzünüz falan

İnşallah daha mutlu olursunuz sağlıkla. Önden goruntunuz değilmiş mi simanız yüzünüz falan
Çok teşekkür ederim amin hepimizin gönlüne göre olsun inşallah, önden de baya değiştim sincap gibi sevimli bişey oldum yumuşadı ifadem çocuksu falan oldu yani önden yine beğenirdim ama böyle de çok sempatik oldu

Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu neden bu yaşıma kadar bekledim dedim açıkçası, doktorun tam istediğim gibi bi burun yapmasından ve yüzüme aşırı yakışmasından kaynaklı şanslıydım, herkese aynı şansı dilerim, kararsızsanız kesinlikle yapılmamalı çünkü çook büyük bi risk ama ben ömrüm boyunca burnumdan rahatsız biri olarak yeni bi hayata başlamış gibiyim, herkese başta sağlık sonra güzellikler diliyorum

Merhabalar, bende kararsız kalanlardanım. acaba size de uygunsa fotoğraf paylaşır mısınız?

Geçmış olsun ay cok merak ettim bende dilerim böyle süreç devam eder resim paylaşabilirmisiniz

Merhabalar, bende kararsız kalanlardanım. acaba size de uygunsa fotoğraf paylaşır mısınız?
Fotom var konu güncellemesinde ama şuanki halinimi diyosunuz 1 ay oldu şuan tam, tabi ekliyim onu da, yalnız kararsızsanız risk olur gerçekten ehline denk gelmek zor bence bu alanda, ben şanslılardanım bence istediğimden de güzel çalışmış doktorum, paylaşiyim

Geçmış olsun ay cok merak ettim bende dilerim böyle süreç devam eder resim paylaşabilirmisiniz
Çok teşekkürler herkesin dilediği gibi olur inşallah ben şanslı görüyorum bu konuda kendimi, sorun yaşayan da çok maalesef, bi üstte foto paylaştım son hallerimi, 1 ay oldu hala ödemli sanırım ama böyle bile aşk yaşıyorum

Çok hoş gerçekten dilerim hep böyle devam eder

Harika olmuş, çok yakışmış yüzünüze:)

Merhaba kime ameliyat oldunuz özelden yazabilir misiniz

Cevap yazmadığımı bildirim gelince farkettim, önden çekimim vardı ama yukardandı ve inanılmaz korktum o görüntüden çünkü burnum yok gibiydi zaten o ameliyat fotoları aşırı yanıltıcı ya şuan aşk yaşıyorum bebek burnumla önden de çok güzel yandan da her türlü bana aşırı gitti, ödemli halim bile çok başarılı orantılı ödem atıyorum hatta çok başarılı bir doktormuş gerçekten çok doğru bi seçim oldu benim için, umarım sizde önden de istediğiniz görüntüye kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…