• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın büyük buluşma ama ben daha ne yapacağımı bilmiyorum

seekpeace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
147
0
116
kızlaaaaaar bana yardım edin noluur :52:
önceden de açtığım konu itibariyle yarın babam ile annem erkek arkadaşımla tanısacaklar.
Annem daha önceden tanısmıstı ama o gunden sonra hıc gormemişti.
yarın saat 3'de ise ikisi bir arada olacaklar.
İçimde garip bir his var heyecan ve korku karışık.Neler konusulmalı hiç bilmiyorum.
Erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıranlar siz neler yasadınız?:53:
Siz nasıldınız yani ortamı ısıtan sizmiydıniz?
:52::52::52:ayyy öyle heyecanlıyım ki

öncelikle sakin olmaya çalış.

havadan sudan, takımdan, işten güçten konuşur erkekler.

bir tavsiye olarak; erkek arkadaşın kumaş pantalon üzerine gömlek ve ceket giysin.

cep telefonunu sessize alsın. birde babanın sinir olduğu şeyleri ona söyle o konuları hiç konuşmasın.

hayırlı uğurlu olsun, ne kadar güzel heyecanlar bunlar....

oncelikle hayirli olsun canim,

erkek arkadasin, efendi dursun, cok sivri laflar etmesin. Babalar cok hassastir, herseye alinabilirler konu erkek arkadas olunca. Bence de kumas pantalon, gomlek gerekli. ne de olsa ilk izlenim onemlidir. onun disinda, ailenin yaninda sana olan yaklasimi cok onemli. Senin elini tutmalar, canim diye hitap etmeler falan olmaz (tabi babanin karakterine de bagli ama bunlari kaldirabilecek baba azdir herhalde) erkek arkadasinla fiziksel temastan kesinlikle kacin. o da herseye yardimci olmaya calissin. ne bileyim annene cayini uzatmak, birseyler ikram etmek falan, iyi izlenim birakabilir.

hadi bakalim kolay gelsin...

Sakinleş, sevgiline ailenden bahset, babanın sevmediği hareketlerden bahset, arkadaşların dediği gibi canımlı cicimli konuşmasın, ılımlı konuşmalar yapsın, ailene ayak uydurmaya çalışsın, ne çok pasif dursun ne çok aktif dursun buna benzer şeyler canım. Ama öncelikle sakinleş :52:

Ayyy benim sevgilim annemle tanışırken ben evde yoktum tatildeydim :52::52: :27: Annem tanışmak istemişti, sözlümde istemişti tabi :9: Ben tatildeyim o sırada ablamla, bi onu arıyorum bi onu en sonunda sabah kahvaltısına karar kılındı. :52: Sabah kahvaltısına bize gitmişti ve o gün neler konuştular hala bana söylemezler ama annem çok sevmiş sözlümü :52: Benim gibi tanıştırma hikayesi olan başka biri daha yoktur heralde :27:

Son düzenleme:
canım öncelikle hayırlı olsun... erkek arkadaşın sakin davransın ve diğer arkadaşların dediği gibi babanın sevmediği şeyleri ona anlat.. erkekler konuşulcak çok şey bulur sende sakin ol bence çok güzel geçecektir.. hatta sonra damatlarını daha çok seviolar bilgin olsun :1:

ne hoş heyecanlar bunlar:) hayırlı olsun. umarım iyi geçer buluşma.

ayyy hepinize çok çoook teşekkür edrim.
Öyle heyecalıyım ki elim ayağıma dolanıyor resmen :52::52:
bilmiyorum neler konusulacagını.
.. yarın akşam sizlere hepsini anlatmak istiyoruuuuuuuum

ilk karşılaşma gerçekleşinceye kadar böyle heyecanlı olursun ama tanışıp oturunca rahatlasrın. ilk muhammet biraz gergin olur 'nasılsınız,iyiyim siz nasılsınız' falan ama ondan sonra laf lafı açar muhabbet koyulaşır. merak etme canım gün bittiğinde sen de şaşırırsın nasıl öyle güzel geçtiğine.

öyle güzel geçti ki kızlar günümüz xD
ilk başlarda çok heyecanlıydım taki cafeye girene kadar :)
klasik konusmalardan sonra (nasılsın iyimisin v.b.) rahatlama oldu bende 1,5 saat oturduk.
Ve ayrıldıktan sonra;

annem : ee beğendin mi damat adayını
babam: ben kızımın beğendiği herşeyi beğenirim. Efendi birine benziyor.

yaaa bu konusma o kadar hosuma gitti ki anlatamam hiç beklemiyordum böyle olacağını
kızlar hepinize çoooooook teşekkür ederim. Desteğiniz olmasaydı ne yapardım ben :kkk::kkk::kkk::kkk:

öyle güzel geçti ki kızlar günümüz xD
ilk başlarda çok heyecanlıydım taki cafeye girene kadar :)
klasik konusmalardan sonra (nasılsın iyimisin v.b.) rahatlama oldu bende 1,5 saat oturduk.
Ve ayrıldıktan sonra;

annem : ee beğendin mi damat adayını
babam: ben kızımın beğendiği herşeyi beğenirim. Efendi birine benziyor.

yaaa bu konusma o kadar hosuma gitti ki anlatamam hiç beklemiyordum böyle olacağını
kızlar hepinize çoooooook teşekkür ederim. Desteğiniz olmasaydı ne yapardım ben :kkk::kkk::kkk::kkk:

çok sevindim iyi geçmesine :32:
umarım her şey böyle yolunda gider :34:

çok sevindim canım iyi geçmesine... mutluluğun daim olsun:16:

Ben de bizimkilerle erk karkdaşımı tanıştırmadan önce acayip stres olmuştum ama erkek arkadaşım benim mezuniyet törenime gelmişti ve bırak annemi babamı bütün sülalemle tanıştı nerdeyse ve bende bir rahatlık bir rahatlı ksorma gitsin nerden geliyorsa bu rahatlık. :9: Orda herkesle tanışmıştı tek tek sonra çıkışta babamla ayak üstü baya bir konuşmuşlardı tek dersi kalmıştı babam da tek dersini bitir askerliğini yap önce filan demiş ona o da şu an askerliğini bitirmek üzere demek ki dinlemiş babamı. :9: Sizin eve geliyor ise biraz daha heyecanlı olabilir tabi. Efedi, ağırbaşlı olsun her zaman babalar için büyük artı öyle artis artis hareketlerde havalı konuşmalarda bulunmasın kendini çok övmesin mesela. Onun dışında olduğu gibi davransın babanıza iyi görünmek için de fazla yalakalık yapmasın. :9:

Son düzenleme:
Allah tamamına erdırsın canım...
pekı sen onun alesiyle tanıstın mı?
nasıl davranmak nasıl gıyınmek gerek bende bunu merak ettım:1:
kayınvalıdenın elını opup sarılcaz ama kayınpederın elını optukten snra da öpüşülcek mi felan:18:

erkek arkadaşımla 3.5 yıldır beraberiz
ama 16 yaşından beri tanıyorum (22 yaşındayım bu arada) o beni ailesiyle 1. senemiz olduğu zaman tanıştırdı.
annesi direk sarıldı. Elini öpmeme fırsat kalmadı bile.
erkek arkadaşım kot pantolon ve spor gömlek giydi.
sıcak bir konusma yaşadık.

Back
X