• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın büyük gün

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kalbinizi ferah tutun.

ben de hamile kalmaya çalışıyorum, ne olur bana da dua edin Allah bana da o hayırlı heyecanı yaşamayı nasip etsin

Rabbim size de her isteyene de inşallah nasip etsin hayırlısıyla :)

Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz

Kıyamam🌸
Rabbim kolaylıkla atlatmak nasip etsin🙏
Bol bol ayet-el kürsi okuyun, besmele çekin içiniz rahatlar. Sağlıkla kucağınıza alın inş🙏

Sonrasına katlanabilirim ama öncesi beni müthiş korkutuyor. Kalbim çarpıyo. aglamak istiyorum
Kıyamam korkma güzelim.allah yardım ediyor hiç anlamadan gelip geçiyor.yarin akşam bı zamanlar bebisin kucağında olacak hayirlisiyla.son gece hem biraz korkuyor insan birazda duygusala bağlıyor.cok kolay geçecek inan bana.yarin hayatında yasayacagin enguzel gun

Sonrasına katlanabilirim ama öncesi beni müthiş korkutuyor. Kalbim çarpıyo. aglamak istiyorum
Heyecanlanma diyemiycem çünkü heyecanlanmamak mümkün değil. Sadece ameliyatın acısız olduğunu bil ve sonunda cennet kokulu bir yavrunun geleceğini düşünerek motive ol 🌺

Korkmayın bebeğinize kavuşacağınız anı düşünün. Yani hiç bir olumsuz bir şeyi düşünmeyin. Bir de doğumdan sonra çok sık kalkın yürüyün. Ablam bunu yaparak hiç yatmadı sonrasında çok şükür ağrısı sızısı olmadı. Hayırlı doğumlar olsun inşallah 🤗

Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Bana da dua et olur mu Sağlıkla kucagına al inşallah yarın evladını kucagına🥰🤲🏻

Hiç korkmayın kötü birşey düsünmeyin sadece bebeğinize odaklanin
Gecen sene ikinci sezeryanimi oldum ilkinde hiç korkmamıştım ikincide çok korktum spinali takarlarken dizlerim birbirine vuruyordu sonra bıraktım kendimi bol bol dua ettim 10 dk sonra oglusuma kavuştum sonra da çok rahat iyilestim boşuna kendimi strese sokmuşum dedim.
Herşey çok güzel olsun inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşun bol bol dua ve sukredin hayırlı doğumlarınız olsun

Ben de spinal olmuştum.Bence en güzel kısmı tüm olaya bütünüyle hakim olmak oluyor. Allah yardımcınız olsun, her süreçte ayetel kürsi okuyun. Doğumdan sonra talimatları canınız yansa bile yerine getirin. Gazın çıkması lazım, bebeği inşallah kanlı kanlı verirler temizlemeden. O bence çok önemli ilk an ,Yarın akşam bol bol emmeli,memişli öpüşmeli koklamalı günler başlar inşallah ❤

Bana da dua et olur mu Sağlıkla kucagına al inşallah yarın evladını kucagına🥰🤲🏻
Ben size hususi dua edecegim bilhassa. Lutfen siz de bana doguma giderken dua edebilir misiniz ben de anne olayim hayirlisiyla. Simdiden gecmis olsun saglikla buyutun yavrunuzu.
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.🤲🤲🤲. tatli heyecanlar rabbim bizede yaşatsın hayirlisi ile 😊 allah kolaylik versin

Allah razı olsun özellikle sizi alıntıladım. İnşallah şimdi de yarın da dua edeceğim. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah

Hiç doğum yapmadım ama eminim çok heyecanlıdır. Heyecan olması normal ama unutma ki eskiden insanlar doktor olmadan evde doğuruyordu. İlk doğum yapacak kişi değilsin ve yanında işini iyi bilen doktorlar olacak. Kendini önce Allah'a sonra doktorlara bırak. Eminim o anı yaşamak isteyen yüzlerce kadın vardır. Hayırlısı olsun. 🌸

Back
X