• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın büyük gün

Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Ay canım benim inşallah çok çok rahat güzel geçer. Yavrunu kucağına alınca da bütün zorluğunu unutursun. Benimde 8 haftam kaldı mecburen sezeryan olacağım şimdiden uykularım kaçıyor seni çok iyi anlıyorum.

Hiiiiç korkmayın. Bir normal doğum bir spinal sezaryen doğum yapmış biri olarak konuşuyorum. Ne ağrım ne sancım oldu. Ağrı kesici kullanmadım bile. Doğumdan sonra bel korsesi kullandım eğilip kalkmak kolay oldu tavsiye ederim. Kendinizi zorlamayın eşiniz azıcık dönüversin etrafınızda... Yavrunuza sağsalim kavuşmanız dileğiyle...

Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Bende 5 ay önce doğum yaptım doğumdan çok korkuyordum düşünüp duruyodum korkan biri olarak normal doğum yaptım çok sanci çektim ama bebegimi görünce herşeyi unuttum onun için bütün acılara değer ♥️

Canım benim Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ben henüz hiç doğum yapmadım ama siz böyle yazdınız ya çok heyecanlandım🥰 Rabbim nasip ederse bende 4 ay sonra kucağıma alacağım.. Çok şanslısınız yaa ne güzel bebeğinize kavuşacaksınız.. Korkmayın daha yeni bir arkadaşım sezeryan oldu artık eskisi gibi de zor değil kolay geçiyormuş zaten onu kucağınıza alınca herşey bitecek 🥰🥰🥰 Çok özendim ya şimdi size..

Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Tam dört ay önce bugün sizinle aynı heyecanı yaşıyordum bende spinal sezeryan oldum
Bende çok gerilemiştim haliyle ama inanın bana korkmayın çok güzel geçecek nasıl oldu bitti anlamayacaksınız bir bakmışsınız yavrunuz yanınızda çok güzel heyecanlar bunlar Rabbim dileyen tüm insanlara nasip etsin inşallah
Sağlıcakla gelsin

Birde size tavsiyem doğumdan sonra odaya geldiginizde anestezinin etkisi kaybolduğunda biraz ağrı hissedebilirsiniz sizi yurutmeye hemsire gelecektir yere bakmadan direk karşıya bakarak yürüyün ve sonrasında da odada bol bol yürümeye çalışın bu iyileşme sürecini çok hızlandırıyor 3 spinal sezeryan geçirmiş biri olarak en kolay doğumum sonuncusu oldu 5 günde her işimi görebilecek hale gelmistim
Ilk dogumumda yürümeye korkuyordum 20 günde ayağa kalktım

Ben de spinal olmuştum.Bence en güzel kısmı tüm olaya bütünüyle hakim olmak oluyor. Allah yardımcınız olsun, her süreçte ayetel kürsi okuyun. Doğumdan sonra talimatları canınız yansa bile yerine getirin. Gazın çıkması lazım, bebeği inşallah kanlı kanlı verirler temizlemeden. O bence çok önemli ilk an ,Yarın akşam bol bol emmeli,memişli öpüşmeli koklamalı günler başlar inşallah ❤

Temizlemeden verirler demişsiniz ya, nedenini merak ettim.

Hiiiiç korkmayın. Bir normal doğum bir spinal sezaryen doğum yapmış biri olarak konuşuyorum. Ne ağrım ne sancım oldu. Ağrı kesici kullanmadım bile. Doğumdan sonra bel korsesi kullandım eğilip kalkmak kolay oldu tavsiye ederim. Kendinizi zorlamayın eşiniz azıcık dönüversin etrafınızda... Yavrunuza sağsalim kavuşmanız dileğiyle...
hangisini daha kolaydi

bnde 15 ay önce son gecemde aynı sizin gibiydim ameliyat korkusu ama tam olarak o da değil deiğişik bir duygusallık kavuşma anı sağlıklı mı değil mi aynı bedende son günümüz vs..karmakarışık duygular hatta son iki gün wc ye girip girip ağlardım annem ve eşim görmeden çok değişik ve duygusal günlerdi son gece heyecandan gözümü bile kırkmadan hiç uyumadan doğuma girdim..öyle büyülü bir andı ki insan tekrar yaşamak istiyor rüya gibiydi herşey evet acı oluyor ama acısı bile o kadar tatlı ki o günü asla unutmuyorum.. hele bebeği ilk emzirme ilk kucaklama muhteşem duygular..3 güne toparlıyor insan ..sezaryenin en güzel yanı hiç yorulmadan doğuma giriyorsun zaten doğum anını herşeyi görüyorsun normal doğum yaşamadım ama normalden daha kolay geliyor bana sonuçta onda da kesik iyileşme süresi oluyor çektiğin sancılar doğuma yorgun düşerek girmene sebep oluyor ben kendim isteyerek sezaryen oldum yine olsam yine öyle yapardım

Back
X