Bu attığınız ultrasondaki bebek 36 hafta 4 gün yazıyor amaKızlar yarın cinsiyeti öğreniyorum tahminde bulunurmusunuz ?
Kız ne 36 haftası 15 haftalıkBu attığınız ultrasondaki bebek 36 hafta 4 gün yazıyor ama
Bak kız sol üstte ne yazıyor? 36w4d 36 hafta 4 günlük demek. Yanlış fotoğraf mı koydun?Kız ne 36 haftası 15 haftalık
Yok kız doktor bıde özellikle bunu çek dedi dhaa yenı hamıleyım 15 haftalık usg şaşırdım bende haBak kız sol üstte ne yazıyor? 36w4d 36 hafta 4 günlük demek. Yanlış fotoğraf mı koydun?
Bi görüntü senin bebeginin degil o zaman. Bi öncekinden filan kalmış olabilir. Zaten baya büyük bir bebek yaniYok kız doktor bıde özellikle bunu çek dedi dhaa yenı hamıleyım 15 haftalık usg şaşırdım bende ha
Ciddimisin vallahi şaşırdım . Göbegımde gezdırdı okadar cıhazı en son bunda durdurdu doktor çek bunu dediBi görüntü senin bebeginin degil o zaman. Bi öncekinden filan kalmış olabilir. Zaten baya büyük bir bebek yani
Saol canım ya valla şoka girdim bianmerhaba benim bebişte de 18 haftalıkken 35 hafta yazıyordu daha sonra bilgiler güncellendi güncellenmeyince öyle çıkıyor zaten ultrason halinde karşınızda canlı canlı çıkıyor başkasının bebeği değildir yani
İnanırmısın okadar usg gordum su sıtede boyle netlık bende görmedimBana kız gibi geldi Allah hayırlısını versin ultrason cihazı çok iyiymiş bu arada aşırı net
36 haftalık bebek bu şekil çıkmaz ultrasondaBi görüntü senin bebeginin degil o zaman. Bi öncekinden filan kalmış olabilir. Zaten baya büyük bir bebek yani
Kesinlikle size katiliyorum. Bu 15 haftalik bebek resmi degil. Ve yukarida GA (Gestational age) 36w4d yani 36 hafta 4 gunluk yazulmis:)Bak kız sol üstte ne yazıyor? 36w4d 36 hafta 4 günlük demek. Yanlış fotoğraf mı koydun?
ama galiva gercekten 15 haftalikKesinlikle size katiliyorum. Bu 15 haftalik bebek resmi degil. Ve yukarida GA (Gestational age) 36w4d yani 36 hafta 4 gunluk yazulmis:)
Kesinlikleeeİnanırmısın okadar usg gordum su sıtede boyle netlık bende görmediminşAllah sağlıklı bir kız bebiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?