Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünde takılanlar zaten kadının diye bi şey duymuştum. Öyle değil mi. Haklilıktan kastim: bana psikoljik ve fizyolojik şiddet uyguladı. Yeni bir hayat kurabilmek için de tazminat isteyeceğim. Bir araba var sadece benim üzerime o da. Evin eşyalarını ben aldığım ve takılarım bozulduğu için benim üstüme yaptı. Ama kredi çekip aldı onu da borcu duruyor yani
Takılarımı kendim verdim tabiki ama düzelince yapacağını söylemişti. Gerekçesi ne olacak onu hiç bilmiyorum. Sadece söylediği ailesine iyi davranmamışım. Ama öyle birşey yok, annesiyle mesajlasmalarım da var.Haklılıktan ne kast ediyorsunuz? Talepleriniz neler karşı taraftan? Eşinizin açtığı davaya karşı dava da açabilirsiniz. Eşiniz boşanma gerekçesi olarak neyi göstererek açıyor davayı? Eğer takılarınızı istiyorsanız Ziynet eşyası davası açmanız lazım, takılar bozdurulmuş bile olsa bedeli size ödenir davayı kazanırsanız. Eğer özgür iradenizle iade etmemek şartıyla verdiyseniz takılarınızı karşı taraf bu durumu ispatlarsa takıları da alamazsınız. Karşı tarafın talebi var mı? Şiddet gördüğünüzde darp raporu aldınız mı? Anlaşmalı boşanmaya uğraşın derim eğer olmuyorsa sizde kendinize avukat tutun maddi durumunuz yoksa adliyeye gidin başvurun size avukat sağlıyorlar.
Şiddetten sonra özür diledi düzeleceğini söyledi rapor almadım. Ama daha sonra mesajlasmalarimiz oldu bu konuda. Zaten kendisi de inkar etmiyor şiddet uyguladığını. Arkadaşlarına bile söylemiş. Iade etmemek şartıyla vermedim. Peki memuriyette 3 yıllık maaşını ne yaptığı sorulmaz mı ona. Hep ailesine gönderiyordu bi de kredi kira ödüyordu ordan benim hakkım yok mu. Beni evden kovdu ben kolejde öğretmendim isimden de oldum. Bize takılan takılardan kendi yeğeni oldu onlara taktı. Birine cumhuriyet birine yarim. Benim kyk borcum vardı ayda 330 lira. Kendim çalıştığım halde ödeyemedim. O kendininkini ödedi bitirdi. Benimkine 1 ay bile yatirmadiEvet takılar kadının ancak kendi iradenizle iade etmemek şartıyla verdiyseniz ve bu ispatlanırsa geri alamazsınız. Bu şekilde mi verdiniz? Takılar iiçin Ziynet davası açmanız lazım. Şiddet gördüğünüzde darp raporu aldınız mı? Kanıtınız var mı? Araba evlilik birliği içinde alındığı için ikinizin ortak malı durumunda eğer bekarken almış olsaydınız kocanız hak iddia edemezdi ama şu an kimin üzerine olduğunun önemi yok.
Şiddetten sonra özür diledi düzeleceğini söyledi rapor almadım. Ama daha sonra mesajlasmalarimiz oldu bu konuda. Zaten kendisi de inkar etmiyor şiddet uyguladığını. Arkadaşlarına bile söylemiş. Iade etmemek şartıyla vermedim. Peki memuriyette 3 yıllık maaşını ne yaptığı sorulmaz mı ona. Hep ailesine gönderiyordu bi de kredi kira ödüyordu ordan benim hakkım yok mu. Beni evden kovdu ben kolejde öğretmendim isimden de oldum
Ailesine yardım ediyordu. 3 yıllık memur çok iyi de maaşı var. Benim de içkim sigaram yok harcadığım bi para yok ama buna rağmen borçları hiç bitmedi. Abisine kardeşlerine gönderdi. 6 ay geçmedi şiddet olayı. Delilim yok ama kendisi de inkar etmiyor zaten. Benim buraya yazmamdaki amacım henüz dava açılmadı. Davayı benim açmam daha çok lehime olmaz mı. Sonuçta psikoljik olarak da ona 'Ben açtım davayı ben boşadım ' dedirtmek istemiyorumNe zaman şiddet uyguladı size? Eğer 6 Aydan fazla olduysa affetmiş sayılıyorsunuz ki affetmişsiniz mahkemede kullanamazsınız.
3 yıllık maaşın tamamını mı ailesine gönderiyordu? Kredi kira ödüyordu derken orasını anlamadım. Evin geçimini tek başınıza siz mi sağlıyordunuz? Kirayı,faturaları vs hep siz mi ödediniz?
Ailesine yardım ediyordu. 3 yıllık memur çok iyi de maaşı var. Benim de içkim sigaram yok harcadığım bi para yok ama buna rağmen borçları hiç bitmedi. Abisine kardeşlerine gönderdi. 6 ay geçmedi şiddet olayı. Delilim yok ama kendisi de inkar etmiyor zaten. Benim buraya yazmamdaki amacım henüz dava açılmadı. Davayı benim açmam daha çok lehime olmaz mı. Sonuçta psikoljik olarak da ona 'Ben açtım davayı ben boşadım ' dedirtmek istemiyorum
Tamam teşekkür ederim.Siz sorumu anlamadınız galiba bu adam size, eve kazandığı paradan tek kuruş vermedi mi diye soruyorum? Kira, fatura, mutfak masrafı vs hep siz mi ödediniz? Sizin açmanızla onun açmasının hukuki olarak bir farkı yok. Eğer istiyorsanız karşı dava açabilirsiniz veya istiyorsanız sabah siz gidin açın davayı ne diyim. Şiddeti şimdi inkar etmiyor yarın inkar ederse napıcaksınız? Delil yok ispat yok. Dahası affetmiş evliliğe devam etmişsiniz. Siz yarın ilk iş avukat tutun kendinize, eşinizin davayı ne sebeple açacağını öğrenin anneme saygısızlık etti diye bir dava sebebi yok kötü muamele, şiddetli geçimsizlik vb bir şeye dayandırmak zorunda. Eğer dayandırdığı sebep gerçek değilse zaten dava reddedilir. Siz önce kendi haklarınızı iyice öğrenin.