Yarın dışarı çıkıcaz ama ben...😢

Sosyal fobiyi yenmen lazim nereye kadar evde tıkılacaksin kendini alıştırma buna. Yarın önlemimi alıp çıkacağım ve olaysiz bir şekilde eve döneceğim diye şartla kendini.

Kendi kendinize yenmeniz çok zor, muhakkak terapi almalısınız. Şimdi koronadan dolayı online terapi yapan psikologlar var. Araştırıp bir tanesiyle terapiye başlamanızı tavsiye ederim. Eğer ilaç kullanmanızı tavsiye ederse de devlet hastanelerindeki psikiyatrlara gidebilirsiniz. Şimdi size ne desek atak halindeyken aklınızdan çıkacak, mantıklı düşünememe durumu bu zaten. Yine de derin derin nefesler alıp kendinizi sakinleştirmeye çalışın.

Sosyal fobiyi yenmen lazim nereye kadar evde tıkılacaksin kendini alıştırma buna. Yarın önlemimi alıp çıkacağım ve olaysiz bir şekilde eve döneceğim diye şartla kendini.
Evet kendimi o şekilde şartlayıp çıktım.birqz fazla salgılansada adrenalim yaptım😊

Kendi kendinize yenmeniz çok zor, muhakkak terapi almalısınız. Şimdi koronadan dolayı online terapi yapan psikologlar var. Araştırıp bir tanesiyle terapiye başlamanızı tavsiye ederim. Eğer ilaç kullanmanızı tavsiye ederse de devlet hastanelerindeki psikiyatrlara gidebilirsiniz. Şimdi size ne desek atak halindeyken aklınızdan çıkacak, mantıklı düşünememe durumu bu zaten. Yine de derin derin nefesler alıp kendinizi sakinleştirmeye çalışın.
Sağolasın ilgin için kullandığım bir ilaç var ancak sanırım terapi olmadan tek başına yeterli gelmiyor😕

Alınacak şeyler çok acil, mutlaka alınması gereken şeyler mi?
Çıkın, kötü hissettiğinizde yarım bırakıp dönün.
Birkaç seferde yapın alışverişi, böyle böyle hafifler kaygınız belki.
Destek almanız daha doğru olur tabii.

Alınacak şeyler çok acil, mutlaka alınması gereken şeyler mi?
Çıkın, kötü hissettiğinizde yarım bırakıp dönün.
Birkaç seferde yapın alışverişi, böyle böyle hafifler kaygınız belki.
Destek almanız daha doğru olur tabii.
Evet öyleydi.öyle yada böyle bi şekilde aldım hallettim.şuan bi ilaç tedavisi görüyorum ancak pandemi sürecinde aynı ilaca devam etmek zorunda kaldım dr.uma gidemedim dozu yükselecekmi düşecekmi bilmiuorum ama o gün dışarıya çıkabilmenin mutluluğunu yaşadım yani

AVM ye falan gitmeyin, oralarda içerdeki havayı döndürüp duruyorlar, dışarınin havası içeri girmiyor.
Pandemi dışındaki zamanda ise bu korkularnizin geçmesinin en kolay yolu, üstüne gitmektir

Hangi durumlarda SF yasiyorsun bunları listele ve yapmaya başla . SF problemi bende de var. Adım adım üzerine gitmek lazım.

simdi tedavi goruyormussunuz anladigim, doktorunuz ne diyor,

bence sizin her gun az az disari cikmaniz, ve bunun normal olduguna kendinizi alistirmaniz lazim,
zaten bu tarz fobileri asmak icin duzenli olarak maruz kalmaniz gerekiyor.

Kendimden biliyorum, sizinle ayni degil ama bir cok hobim var,
super asiyorum, astim saniyorum,
ama hayat rutinime eklemedigim surece gene geri geliyor, gene geri geliyor,
az az da olsa her gun maruz kalmak onemli bu sebeple.

Back
X