• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğum günüm ve eşim evlendiğimizden beri hiçbir önemli günümüzü hatırlamadı

Mutlu yıllar,nice nice mutlu kutlu yıllara oğlun ve eşinle
Gelişme var mı canım doğum gününü hatırlamıştır umarım?

benim doğum günümede çok az kaldı ama bişey yapmıcak biliyorum 10 aylık evliyiz sevgililer günü tanışma yıldönümü hatırladığı halde bişey yapmadı neymiş özel günleri kutlamak çok önemli değilmiş. bende hep hediye aldım ona . şimdi benimki yaklaşıyor ama hiç umudum yok ya çok moralim bozuluyor değer verilmemiş gibi hissettiriyor üzülüyorum elimde değil bir çiçek alsa yeter ama nerdeee:19:

benimde 11indeydi ve eşim sadece yanaklarıma öpücük kondurdu ,doğum günün kutlu olsun cnm.seni seviyorum,hep mutlu ol dedi.hani dedim çiçeğim bahçeye birsürü çiçek ektim ne çiçeği daha diyor:37:,pastamı almıştı ama :16: tabi bu bana yeterli gelmedi hala bana özel bir hediye almadın diyorum ,ben sana ne istedin de almadım diyor.benimki tek başına hediye almayı sevmiyor:35:,ama çarşıya ne zaman çıksak acısınıı çıkartıyorum:64:sende öyle yap cnm.

bu arada doğum günün kutlu olsun,sağlılı,mutlu,huzurlu yaşlar dilerim sevdiklerinle:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:71::71:

teşekkür ederim kızlar...Hatırlamış çok şaşırttı benii ama ben bütün gün surat astım en ufak bişeyde trip attım heralde dusundu nıe yapıyor bu bunları dıye de oyle hatırladı sanırım...ama benimki süpriz yapmayıda beceremıyo yaff eve girerken once oğlumu verdı bısıkletını alıcam ben dedı ama arkasında poşeti gördüm akıllı sora gıttı pastayı buzdolabına koydu saftiriğim sankı ben hıc dolabı acıp bişey almıcam.Neyse bekle bekle tık yok artık bende uyuya kaldım ama yarı gözlerım acık pasta hazırlıyolar kayınvalıdemlerle bırlıkte bı taraftanda konusuyorlar ayy pasta cok güzel çok sevinicek kayın pederde ben mı uyandırayım sen mı dıye soruyor esime :) neyse saat 11:30 civarı bir pasta ve bir öpücükle kutladık Doğum Günümü e yettimi?Tabikide yetmedi :) :16::16::16::16::16::16::16:

Back
X