- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Free madam
-
Tavsiyen icin tesekkur ederim canim,bende de ayni sorun var maalesef.insallah ise yarar.allah kolay getirsin canım sana ufak bir tavsiye dogumdan sonra gazını kolay cıkarmak için bir gece önce salatalık yemiştim dogumdan 12 -13 saat sonra gazım cıktı ve çok kolay cıktı cunku bende gaz cıkarma sorunu oldugu için ondan cok korkuyordum ,
sana fikir olsun diye paylaşmak istedim ,
lütfen doguma girmeden burda üye olan bütün arkadaşlarımada saglıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım diye dua edermisin.
Tavsiyen icin tesekkur ederim canim,bende de ayni sorun var maalesef.insallah ise yarar.
Istegini tabiki de yerine getiririm.basim üstüne. .
sezeryanmis
Allah yardımcın olsun.
Bişey olmaz,bir avazda gelir bebişin.
Amin cok tesekkurler,size de hayirli dogumlar saglicakla insallahCanım Merak etme sağ salim doğuracaksın Allahın izniyle.senin şuan yaşadığın korkuları yaklaşık üç ay sonra bende yaşayacağım ve emin ol bütün bayanlar aynı stres ve düşüncelere sahip.ama şöyle düşün yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak.hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
Spinal sezeryan oldugundavyapilan islemleri hissettin mi peki,ortalama kac dakika surdu canim?Spinal sezeryan oldum cok rahatti
Senin de oyle olur insallah
Hic hissetmedimSpinal sezeryan oldugundavyapilan islemleri hissettin mi peki,ortalama kac dakika surdu canim?
Sezeryana gore uzun bi sure olmus anladigim kadariyla herhangi bi sikinti mi cikmisti? Cunku genelde 45 dakikada butun islemler bitiyor diye biliyorumHic hissetmedim
Belden yapilan igne de dahilhalbuki canim cok tatlidir ve agri esigim de cok dusuktur benim
23.30da girdim doguma 1,5 saat surdu
Yok kuzum hersey normaldiSezeryana gore uzun bi sure olmus anladigim kadariyla herhangi bi sikinti mi cikmisti? Cunku genelde 45 dakikada butun islemler bitiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?