YARIN DOĞUM YAPACAĞIM,DUA EDIN BEBEGIM VE BENIM ICIN..

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Kizlar herkese selam,aylarca suren seruvenimizin insallah yarin sonuna gelmis olacagiz.belki dert degil ama cok fikir aldim sizlerden vazi konularda. O yuzden herkese cok tesekkur ederim.yarin insallah sezeryan ile dogum yapacagim.vaktini bilmek strese daha cok neden oldu bende.icim kipir kipir heyecandan.bi yandan da korkuyorum bebegime doğum sirasinda bisey olur diye.ya da sonrasinda onu anlayabilir miyim koruyabilir miyim diye endise ediyorum.
Cesaretim olursa spinal dusunuyorum ama ortami gorup korkup genel anestezi de olabilirim cok iki arada kaldim acikcasi.
Allah butun dogum yapacaklarin yardimcisi olsun,dualarinizi eksik etmeyin sizler de..

allah kolay getirsin canım sana ufak bir tavsiye dogumdan sonra gazını kolay cıkarmak için bir gece önce salatalık yemiştim dogumdan 12 -13 saat sonra gazım cıktı ve çok kolay cıktı cunku bende gaz cıkarma sorunu oldugu için ondan cok korkuyordum ,
sana fikir olsun diye paylaşmak istedim ,

lütfen doguma girmeden burda üye olan bütün arkadaşlarımada saglıklı hayırlı evlatlar nasip et allahım diye dua edermisin.

Tavsiyen icin tesekkur ederim canim,bende de ayni sorun var maalesef.insallah ise yarar.
Istegini tabiki de yerine getiririm.basim üstüne. .

Canım Merak etme sağ salim doğuracaksın Allahın izniyle.senin şuan yaşadığın korkuları yaklaşık üç ay sonra bende yaşayacağım ve emin ol bütün bayanlar aynı stres ve düşüncelere sahip.ama şöyle düşün yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak.hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

A
Amin cok tesekkurler,size de hayirli dogumlar saglicakla insallah

Spinal sezeryan oldum cok rahatti
Senin de oyle olur insallah

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Güzel düşün yarın kavuşuyorsun bebeğine
Seninle günlerimiz aynıymış. Benim bebeğim daha hazır hissetmediği için bekliyoruz. Ama sabırsızlık hadsafhada.

Bence ne olursa olsun spinal sezaryeni tercih et. Bebeğini doğduğu anda görmek en güzeli.

Allah seni de kurtarsin bi avazda sag salim canim.hayirli doğumlar. Iyi dileklerin icin de tesekkur ederim.

Spinal sezeryan oldugundavyapilan islemleri hissettin mi peki,ortalama kac dakika surdu canim?
Hic hissetmedim
Belden yapilan igne de dahil halbuki canim cok tatlidir ve agri esigim de cok dusuktur benim
23.30da girdim doguma 1,5 saat surdu

Hic hissetmedim
Belden yapilan igne de dahil halbuki canim cok tatlidir ve agri esigim de cok dusuktur benim
23.30da girdim doguma 1,5 saat surdu
Sezeryana gore uzun bi sure olmus anladigim kadariyla herhangi bi sikinti mi cikmisti? Cunku genelde 45 dakikada butun islemler bitiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…