yarın doğuma gidiyorum acil bakarmısınız

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
merhaba ben 37+6 günlük hamileyim 1 aydır 1 cm açığım vardı ve şiddetli yalacı sancılar dün açığım(28 ağustos) 3 cm olmuş dedi doktor hemen alalım seni dedi bende hiç ağrım olmadığı için suni sancı vericek diye istemedim birde doktorum pazar günü(31 ağustos) 3 gün için tatile gidiyor ben ağrım gelince gelirim diye eve geldim nst dede tek ağrı ve 80 çıkınca izin verdi bebeğin kalp atışlarıda iyiydi cumartesi(30 ağustos) tekrar gel dedi yarın yine gidicem sizce açığım aynıysa ve sancım yoksa beklemem mi gerekir sancımın gelmesini doktorum pazar günü tatile gidicek diye acele ediyor olabilirmi ne olur yardım edin çok kararsızım bebeğin günüde var daha yarın gidip direk suni sacıyla doğurayımmı yoksa beklesem bebekte sorun olurmu

canim ben bekle derim eger bebegin sagliginda problem yoksa.cunku daha var gunune dedigin gibi.bana da oyle geldi doktorun tatile cikcak diye acele ediyor.yine karar senin.insAllah sag salim alirsin bebisini kucagina.guzel haberlerini bekliyoruz

az önce bir doçentle konuştum oda 3 cm açık beklenebilir aslında dedi ama yinede yarınki muaynende karar ver dedi belkide açığın artmıştır ona göre karar ver dedi haftanı tamamlamışsın zaten doğumun ilk 3 cmi zor açılır dedi suni sancıyla çabuk açılır dedi ama çok kararsız kaldım inşalllah yarın biraz daha açılmış olur bana dua edin ne olur

Bende doğum hikayemi anlatmak istiyorum. 22 yasindayim ilk bebeğim normal doğum dan çok korkuyordum fakat hiçte korkulacak bir şey yokmus.39+4 haftadaydim cuma günüydü sancim vardi yalanci sanci sandım bi giriyo ağrı bi gidiyordu.Saate bakiyorduk sürekli eşimle duzensizdi.bekledik bekledik biraz akşam yürüdük dondurma yedik:-) eve geldik yattik ama benim agrilarim devam ediyordu.esim başımı beklerken uyuyakaldi.ben tam uyuyorum ağrılar basliyor uyaniyorum.hic korkmadim gitmeyecegim hastaneye dedim sabaha kadar çektim kanamanin gelnesini.cumartesi sabah 7 de kanamam geldi sakin sakin esimi uyandirdim.Hadi gidiyoruz dedim esim benden heyecanli kalktik ciktik yola kayinvalidemi aldik.annemi aldik ben sakin sakin müzik dinliyorum.esim dayanabilirsen benzin alacağım dedi olur dedim benzin aldik .para cekti bankadan ben oturuyorum öyle hiç bi şey yokmus gibi sancilar 5 dk ya bir giriyo bu arada.hastaneye gittik nstye girecektim önce iki kişi vardi yatakta yatak dolu oturdum sirami bekledim uslu uslu:-) sonra girdim nstye sanci gozukmemis nstde doktorum sanci gözükmüyor muayene edim dedi bi de ne görüm 8 cm aciklik hemen aliyoruz doguma dedi.ciktik yukari damar yolum açıldı suyumu bosalttilar biraz sanci cektim esim elimi tutuyordu.doguma girdim yarim saatte dogurdum cumartesi öğle 1 de oglumu kucağıma aldim şu an 1 buçuk aylik.Dedigim gibi hiç zor değil gece evde çektim sancilari acilmam o zaman olmuş. Herkese kolay normal doğumlar diliyorum yine olsa yine NORMAL DOĞUM Yaparim...

Bende
merhaba ben 37+6 günlük hamileyim 1 aydır 1 cm açığım vardı ve şiddetli yalacı sancılar dün açığım(28 ağustos) 3 cm olmuş dedi doktor hemen alalım seni dedi bende hiç ağrım olmadığı için suni sancı vericek diye istemedim birde doktorum pazar günü(31 ağustos) 3 gün için tatile gidiyor ben ağrım gelince gelirim diye eve geldim nst dede tek ağrı ve 80 çıkınca izin verdi bebeğin kalp atışlarıda iyiydi cumartesi(30 ağustos) tekrar gel dedi yarın yine gidicem sizce açığım aynıysa ve sancım yoksa beklemem mi gerekir sancımın gelmesini doktorum pazar günü tatile gidicek diye acele ediyor olabilirmi ne olur yardım edin çok kararsızım bebeğin günüde var daha yarın gidip direk suni sacıyla doğurayımmı yoksa beklesem bebekte sorun olurmu
Bende bekle derim.suni sanci daha bi agrili oluyor diyorlar kendi normal sanci daha çekilebilir sonuçta doğal

Siddetle kendi sancinin gelmesini bekle diyorum 39+5de suni sanciyla dogum yaptim oldum oldum dirildim resmen ve 1cm acigim vardi 12saat boyunca cektim aksam 4de girdim sabah4de oldu kizm bak arkadas da diyo 8cm aciklik ne demek cok fazla hisedememis agriyi bile bn saclarimi yoldum agridan o derece o yuzden bekle hm daha 15gunun var sanirim ozamana kadar bebisin biraz daha kilo alir rabbim kolaylik versin bi sesde dedikleri bu olsa gerek istee

selam kızlar ben doğum yaptım.30 ağustos Cumartesi günü eşyalarımı hazırladım.makyajımı yaptım kızımı annemle evde bıraktım. eşimi alıp güle oynaya taksiye binip hastaneye gitti. Kapıdaki hemşire muayene mi vardı dedi ben hayır ben doğuma geldim dedim.oda ağrı yokya sezeryana geldim sanmış. doktor bir muayene edelim dedi açıklık yine 3 cm ama bebeğin suyu azalmış doktor alalım hemen dedi suni sancı için bir kağıt yazdı dayanamazsan epidural yaparız dedi 11.11 gibi yatışımı yapıp yukarı çıktım odalar dolu olduğu için doğumhanede boş bir odada eşim, eltim, görümcem suni sancı takılıp bekledik nst ye bağlandım ama 1.5 saat tık yok nstde sancı 3o lardaydı sonra doktorum geldi 4 cm açık dedi suyumu patlattı ve sancıyı hissetmiyorum diye full açtı sonra yavaş yavaş girmeye başladı ebe muayene etti 6 cm açık dedi sonra belim bacaklarım heryerime çok hızlı şekilde giridi ve ıkınma hissi geldi dayanamayacak gibi oldum ebeye söyledim 15.00 gibi doğumhaneye aldı açık full doktora sizi bekliyoruz dedi sancılarım artık 2 dakikada bir sürekli 100 vuruyordu aralarda dinleniyordum eşimide içeri aldı eşim başımda elimi tuttu biraz doktoru bekledik ve bir kaç ıkınma provası yaptık doktor geldi ve eşim dışarı çıktı 2 kere daha ıkındım ve bebek karşımdaydı eşim hemen içeri girdi ve bütün ekip beni izliyordu mık bile demeden çok kolay bir doğum olmuştu herkes şaşkın bir şekilde beni tebrik ediyordu 3.770 bir tosuncuk çok kolay bir şekilde doğmuştu.dikişlerim atıldı hemen giyinip odaya alındım. Ben bile nasıl bu kadar kolay oldu diye şaşkındım.Benim sancım olmadığı için ben çok tereddütte kaldım ne yapıyorum diye ama inanın herkes nasibinde ne varsa onu yaşıyor ben ilk kızımda çok zor bir doğum geçirdim Allah bunda yüzüme güldü resmen.Ben çok dua aldım.Allah sizede hayırlı doğumlar nasip etsin bol bol MERYEM suresi ve doğumu kolaylaştıran dualarla AYETEL KURSİ okuyun birde doğuma gitmeden önce hurma yiyin inanın çok faydası oluyor ...

çok güzel doğum hikayelerinizz :) insan ı heyecanlandırıp hemen doğum yapası geliyor insanın...ama vaktimiz var daha dimi oğluşum

Aynen hurma kolaylastiriyo dogumu bide zemzem suyu ictm dualarimi da okudum oglusuma da zemzem ve maden suyu icirmis annem cocugumun gaz problemi olmadi fazla 2 aylik simdi kendi gazini yapio kendi kendine :-)

Bebeğin hayrlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

Back
X