Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40+1 günlük hamileyim bugün çatı muaynesi vardı 3cm açılma var ama bi ağrı sancı nişan su yok yrn sabah erkenden suni sancı vericekler epidural normal doğum için işallah herşey yolunda gider de bir an evvel kızımızı sağlıklı şekilde alırız kucağımıza allahım sen yardımcımız ol
40+1 günlük hamileyim bugün çatı muaynesi vardı 3cm açılma var ama bi ağrı sancı nişan su yok yrn sabah erkenden suni sancı vericekler epidural normal doğum için işallah herşey yolunda gider de bir an evvel kızımızı sağlıklı şekilde alırız kucağımıza allahım sen yardımcımız ol
allah bi avazda kurtarsın canımm inşallah uyumaya calış bence doğumdan sonra uykun gelir ve uyuya kalırsınn bende sengibi o gece yatmadımm ertesi gün öğlen doğum oldu normall 3 saat uyumusum bebeğimi 3 saat sonra gördüm sonrada uykusuz kalıosunn yatmaya calışşşş oku dua et.. allah kurtarsın sağlıklı bebişşin doğarr.
Mesajını Okuyunca İçim Tuhaf Oldu..
Allah Yardımcın Olsun..
Allah Bebeğini Sağlıklı Sıhhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin..
Bol Bol Dua Et..
allah yardımcın olsun canım 3 cm açıklık hiçte fena sayılmaz bence heran hazırlıklı ol belki sabaha varmaz başlar sancıların hayırlı acısız doğumlar olsun inşallah[/QUOT
artık allahım hakkımızda nasıl hayırlısını nasip ettiyse öyle olsun diye dua ediyorum çok saol cnm...
Ayy sen şimdi çok heyecanlısındır.
İnşallah kolay olur doğumun Darısı tüm hamilelerin ve bebek sahibiolmak isteyenlerin başına aminnn.
inşallah kolay bir doğum olur canım heycandan uyuyamaz insan ama yorucu bir gün olucak uyumaya çalışmalısın enerji depolamalısın
ayyy cnmm allahh yardımcın olsun ...
ne mutlu sana hayırlısıyla kucağında bebişin yarınn :)
darısıı tüm bebek isteyenlere we hamilelere inşallahhhh ....
dinlenmek gerek ama heyecan dorukta tahmin edebiliyorum şimdi düşündümde ben de olsam uyuyamamm :)
ama uyumaya çalışşşş sonra bebişinin sana çok ihtiyacı olcak bakk :)
ismi ne olcak kızımızınn ???![]()
ayy Allahım Allahıımmm..
ben uyuyamıyorum 2li teste gidicem diye sen doğuma diyonn
Allahım banada nasip etsin senin bu gecenii
Allah yardımcın olsun buarada...![]()
işallah 2 lisi 3 lüsü hepsi tertemiz çıkarda sende bir bakmışın böyle benim gibi yazıyosun saol cnm allah sanada tamamına ermeyi sağlıklı şekilde nasip eder inşallah...
aminn canım inşallahh
şimdi yatıyorum kendim içinde senin içinde dua edicemm.. hadi iyi geceler hayırlı dogumlar![]()
allah kolaylık versin demek istedim. uyumaya çalış lütfen uykuyu hasretle arayacağın günler seni bekliyor.