- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
Yarin 9da dogum yapicam insaAllah cok heyecanliyim kizlar,uyku girmiyor gozume.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah bebeğinizi kokluyor olacaksınız inşallah . hayırlı olsun.
Oh gozun aydin. Baya da beklemisler 36yi gormussun.Evet ikiz canım,âmin inşAllah ya,sonunda geldi:)
Oh gozun aydin. Baya da beklemisler 36yi gormussun.
Allah bi avazda kurtarsın. İnşallah herşey yolunda gider. Ben bile heyecanlıyım daha 10 gün olduğu halde.. :)
İlk doğumumda 4 te yatıp 7de kalkmıştım..
Simdi rahatca uyu gulgonca. Artik uyku yok sanaDahada beklerdıkde dr alalum artık dedı
36+2yim,sularıda ıyı bekletmiyor daha
Sezeyanı cok acılı dıye anlatıyolar ondan korkuyorumbiraz:)Ay canım benim. Sakın korkma stres yapma. Zaten bi uyancaksin hop bebislerin kucağında. Dünyanın en güzel duygusu. Benimki 5 aylık oldu. O güne gittim şimdi ayyy ne heyecanliydi; )
Simdi rahatca uyu gulgonca. Artik uyku yok sana![]()
Ay yoj canım ya öyle olsa bu kadar insan yaptirir mi ? İlla ki dikislerin sizlayacaktir ama ben normal doğum yaptım dikis acim gene vardı ama dayanilmayack gibi değil. Bak gör sen bumuydu diyeceksin. Malum agzı olan konusup moral bozmaya bayilirlar :)Sezeyanı cok acılı dıye anlatıyolar ondan korkuyorumbiraz:)
Canim seni üye olmadığım zamanlarda da baya takip etmiştim. Hamilelik haberine falan nasıl sevinmistim hic tanımadıgım halde :) Bir avazda Allah kurtarsin. Tum isteyenlere de tez zamanda nasip etsin..
Ne acisi canim? Normal daha acili emin ol. Saatlerce sanci cekmiceksin. 9da girip 9bucukta cikicaksin. Keyfe bak. Valla ben cok memnunum. Agrisiz acisiz dogum.Sezeyanı cok acılı dıye anlatıyolar ondan korkuyorumbiraz:)
Ay yoj canım ya öyle olsa bu kadar insan yaptirir mi ? İlla ki dikislerin sizlayacaktir ama ben normal doğum yaptım dikis acim gene vardı ama dayanilmayack gibi değil. Bak gör sen bumuydu diyeceksin. Malum agzı olan konusup moral bozmaya bayilirlar :)