Doğuma Hazırlık Yarin doguma giriyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yarın sabah bebeğinizi kokluyor olacaksınız inşallah . hayırlı olsun.bu arada ikizmis şimdi gördüm . bebeklerinizi kokluyor olacaksınız diyeyim...allah yardım etsin.

Sorunsuzzz bur sekılde gecsın ve hemen kucagınıza versınler.yeni hayatınızda saglık ve mutluluklar

Allah bi avazda kurtarsın. İnşallah herşey yolunda gider. Ben bile heyecanlıyım daha 10 gün olduğu halde.. :)

İlk doğumumda 4 te yatıp 7de kalkmıştım..

Ay canım benim. Sakın korkma stres yapma. Zaten bi uyancaksin hop bebislerin kucağında. Dünyanın en güzel duygusu. Benimki 5 aylık oldu. O güne gittim şimdi ayyy ne heyecanliydi; )

Ay canım benim. Sakın korkma stres yapma. Zaten bi uyancaksin hop bebislerin kucağında. Dünyanın en güzel duygusu. Benimki 5 aylık oldu. O güne gittim şimdi ayyy ne heyecanliydi; )
Sezeyanı cok acılı dıye anlatıyolar ondan korkuyorumbiraz:)

Canim seni üye olmadığım zamanlarda da baya takip etmiştim. Hamilelik haberine falan nasıl sevinmistim hic tanımadıgım halde :) Bir avazda Allah kurtarsin. Tum isteyenlere de tez zamanda nasip etsin..

Sezeyanı cok acılı dıye anlatıyolar ondan korkuyorumbiraz:)
Ay yoj canım ya öyle olsa bu kadar insan yaptirir mi ? İlla ki dikislerin sizlayacaktir ama ben normal doğum yaptım dikis acim gene vardı ama dayanilmayack gibi değil. Bak gör sen bumuydu diyeceksin. Malum agzı olan konusup moral bozmaya bayilirlar :)

Canim seni üye olmadığım zamanlarda da baya takip etmiştim. Hamilelik haberine falan nasıl sevinmistim hic tanımadıgım halde :) Bir avazda Allah kurtarsin. Tum isteyenlere de tez zamanda nasip etsin..

Sagolun canlarım 6aylık ıkızlerımı erken dogumla kaybetmişdim,
rabbım 7aysonra kardeslerini gönderdı şükürler olsun

Ay yoj canım ya öyle olsa bu kadar insan yaptirir mi ? İlla ki dikislerin sizlayacaktir ama ben normal doğum yaptım dikis acim gene vardı ama dayanilmayack gibi değil. Bak gör sen bumuydu diyeceksin. Malum agzı olan konusup moral bozmaya bayilirlar :)

İnşaAllah canım ya,bennormal dogumu biliyorumda sezeryan ilk defa olcam

Back
X