Yarin dügünüm var ve bu olmak zorundamiydi

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
Kizlaaaaaar yarin allahin iziniyle dügünüm olcak ve sessim gitdi az biraz bogazim agiriyor ne yapcam ben ya?

Sıcak seyler ıcın bogazınız rahatlasın ve hastalagınız ilerlememesi icin hemen bir antibiyotik icin :21:

tebrik ederimmm:nazar: sese gerek yok, bol bol oynasanız kafi:1::16:

Canım öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun.Allah'ım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.ha bide boy boy çocuklarınız olsun :9::9::9:
Ballı adaçayı içemi önerebilirim.azıcık içine de limon sıkabilirsin. Ve sesini yormamaya özen göster. Ne kadar az konuşursan o kadar iyi.umarım düğün saatine kadar düzelir sesin.

Sagolun canlar :) darisi hayirlisiyla olmayanlarin basina insallah
Insallah herkes evlenipde mutlu olur
Sicak caylar iciyorum sonra cin yagi sürdüm bogazima hapda aldim insallah yarina kadar düzelirim ya :(

pastil em ıhlamur iç antibiyotik al uyu bişeyin kalmaz hem düğünde sese pek ihtiyaç olmuyor:)mutluluklar .....

geçmiş olsun ,
herkes nasıl da hemen teşhisi koyup antibiyotik önermiş.sanki tek çeşit antibiyotik var,ya da evde ve eczanede bulunan tüm antibiyotikler boğaz agrısına iyi gelirmiş gibi.
antibiyotiklerin bağırsakları bozabildiğinden de haberdarsınızdır umarım,basınıza gelsin istemem tabii ki.ama olur olmadık zamanlarda içmeyin antibiyotikleri.
ılık şeyler için,mutluluklar dilerim.

benım bogazım agrıdıgında bal yerım bogazımın acıyan yerıne degdıre degdıre hemen gecer

Hayırlı olsun öncelikle ,eğer yarın sabahda devam ederse bu durumun canım özelde iyi bir kbb ciye gidersen acil bir iğne yaparlar toparlarsın ....

ben ales e gireceğim zamanda aynı şey olmuştu ....

bu şekilde sorundan kurtuldum 1 gece önce ateşim 40 dereceydi ....

:-):-):-) ay bende yasamam bunu umarm.mtlulukLar cnm yarna kadar pek sesinın glcqni sanmyrm:-) sorun etme kisık sesje daha tatli olurSun:-):-)

yaş zencefil varmı evde bilmiyorum ama balla karıştırıp yiyin çok iyi gelir. tebrike derim şimdiden sese lüzum yok göbek atmaya halin olsun yeter :)
çok mutlu olun inşallah şimdiden tebrikler :16:

Sagolun kuzulaaaaaar ne demek buyrun gelin bol bol döktürelim :) bir daha nezaman o sekilde döktüre bilcem bakmam lazim hahaha heycanlida degilim neden bilmiyorum yaaaaa

Aynen bende dugune birgun kala acillik oldum

Dugun gunu uc igne vuruldum

Hatta biri gelin odasinda

Balayim ignelerke gecti

Tavsiyem dra gidip ilac kullanman

Back
X