konu sahibi arkadaş ne yaptı acaba katıldımı acaba programa.başladı çünki ..
iki gündür izliyorum fena değil güzel şeyler yapıyolar.[/QUOa
selam! beni deneme çekimlerinden sonra arayan soran olmadı wallasanırım tv ye çıkmaya layık bulmadılar ben de 2 gündür izliyorum, 2. günkü bayanın evini görünce saldırsım telefona:) aklıma geleni söyledim!! ohh içimde kalmadı bari:)) kaşınıyorlar bu insanlar dedim.. zaten trimplexte yaşıyordu hatun, bir de onu seçip evine gitmişler falan..
neyse oh çıkıştım rahatladım:))ben daha farklı olacağını sanıyordum program politikalarının fakat yanlış izlenim yarattılar..
ben fazla geldiğimi düşünmüştüm, meğer az bile kalmışım..
eşim de, üzülme yaza biz kendimiz kırar döker yaparız her halükarda kendileri bilirfalan dedi
üzülme canım boşver herşeyde bir hayır vardır..
eşin demiş zaten kendimiz kırar yaparız diye.böylesi daha iyi bnce..
belki çıksaydın tv ye yapılanlar içine sinmeyecekti .herşeyin hayırlısı üzme kendini.
ben de başladığından beri izliyorum. gttikleri evler zaten konforlu yaa.x site içide villa dublex falan.. özelliklemi seçiyorlar acaba.halbuki gerçekten ihtiyaç olan evlere ya da masraf yapamayacak ekonomik şartlara sahip insanların evlerine gitseler bence daha iyi olurdu.
sana aynen katılıyorum bodrum gibi evde yaşayan insanlar var oturacak koltuğu çaydanlığı bile komşuları veren insanlar var onlara bunu yapsalar sevap kazanırlar en azından...
benim en cok güldügüm olay; su nisanlisiyla yasayan pazarlik etmeye bayilan ablanin oldugu bölüme güldüm. Kadin söminenin oldugu duvar icin tas almaya gitti bitane begendi böyle siyahli kirmizili gibi bi renk. Daha acik tonlari olursa süper olur dedi, adamda cikardi gri- kiremit rengi olanindan verdi. Evde taslari duvara yapistirdilar veeeee o renkli taslari beyaza boyadilarkendi kendime dedim yahu bunlarin birbirlerinden haberleri yok madem beyaz tas lazimdi kadina neden renk sectirdinizki ??!!
Birde su ikizlerin katildigi programda canim güzelim bembeyaz salonu mimar bildigimiz siradanlastirdi cok kötü oldu.
bi sponsor bulsam ben ne salonlar ne yatak odalari yaparimmm beetvlerdeki program sunucularina gicigim hele avrupa yayinlarinda bakiyorum bakiyorum benim bu sunucudan ne eksigim var diye hep fazlam cikiyor, hep fazlam...
benim en cok güldügüm olay; su nisanlisiyla yasayan pazarlik etmeye bayilan ablanin oldugu bölüme güldüm. Kadin söminenin oldugu duvar icin tas almaya gitti bitane begendi böyle siyahli kirmizili gibi bi renk. Daha acik tonlari olursa süper olur dedi, adamda cikardi gri- kiremit rengi olanindan verdi. Evde taslari duvara yapistirdilar veeeee o renkli taslari beyaza boyadilarkendi kendime dedim yahu bunlarin birbirlerinden haberleri yok madem beyaz tas lazimdi kadina neden renk sectirdinizki ??!!
Birde su ikizlerin katildigi programda canim güzelim bembeyaz salonu mimar bildigimiz siradanlastirdi cok kötü oldu.
ben böyle saçma bı program görmedım hemen hemen hergün ızlıyorum evde oldugum ıcın. bı kerede eskı esyalı durumu iyi olmayan eve gıtmedıler. nerde lüks villa güzel ev varsa orayı dekor edıyolar .dolayısıyla bıraz hevesı kaçıyo ınsanın.gercekten ıhtıyacı olanın evıne gıdıp eskı esyaları yenıleseler bu durum böle olmycak.yaptıklarıda bıse olsa niş asma tavan şömine. sıkıldık artık. ınsan kandırıyolar resmen.belkıde anlasmalı. zengın ınsanlar evıme gelın çekım yapın paramla dösiycem dıyodur bellı olmaz reytıng ıcın yaparlar.star tvdekı evim mis evimi ızleyın derım en azından orda ıhtıyacı olana yardım var..bızde bölece evım sahneyı ızleyerek onlara para kazandırmayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?