Yarın Evinizden Şemsiyesiz Çıkmayın !

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
5 günlük hava durumu tahmini

1432621770393.jpg

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre bazı bölgelerde yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmeye göre, bugün Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Ankara'nın kuzey ve doğu ilçeleri, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat, Kayseri, Sivas ve Malatya ile akşam saatlerinden sonra Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Konya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÖNÜMÜZDEKİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İSE ŞU ŞEKİLDE OLACAK:

HARİTALARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN!
http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/05/26/5-gunluk-hava-durumu-tahmini

Mune hanımmmm :KK43: :KK43: Olamaz yaa o kadar yağmadı yağmadı bu önemli işimin üzerine mi yağacak aaa olamaz :KK43: o_O Ne yapacağım ben şimdi :KK43:
Şemsiye, yağmurluk ikilisini öneririm, şaka bir yana da haberin kaynak linkine baktım, İstanbul'da da yağış gösteriyor, zaten yağış yurt genelinde sanırım, dünde arkadaşlar burda yağışla ilgili konu açmıştı, yurt genelinde diye okudum ben.
İzmir'i sel götürüyormuş, Ege Yağışlı komple, Marmara'da da olur.

Şemsiye, yağmurluk ikilisini öneririm, şaka bir yana da haberin kaynak linkine baktım, İstanbul'da da yağış gösteriyor, zaten yağış yurt genelinde sanırım, dünde arkadaşlar burda yağışla ilgili konu açmıştı, yurt genelinde diye okudum ben.
İzmir'i sel götürüyormuş, Ege Yağışlı komple, Marmara'da da olur.
İnanamıyorum Mune hanım aaa :KK57::KK57: Bu bendeki şans yok artık bana .. Neyse artık Mune hanım yapacak birşey yok tabii .. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim .. :KK52:

X