Yarın flörtüm bana ne söyleyecek

severedebiyat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
97
13
38
Arkadaşlar bugün flörtümle aksilikler le dolu bir gün geçirdik. İkimizde yarın konuşalım bugün kafamızı dinleyelim dedik ve flörtüm bana şu mesajı gönderdi
"Ben galiba bugün istemeden de olsa kırıcam gibi şimdi başım çok kötü ağrı kesici iğne vuruldum yatıcam dinlenicem bide yarın seninle bisey konusmak istiyorum yarın devam edelim ne diyosun☺️"
Sizce bana yarın ne söyler flörtümğz ilişkiye mi döner yoksa arkadaş kalmak hepimizin için en hayırlısı mı der ben yarına kadar nasıl bekleyeceğim offf:(

Aranızdaki konuyu bilmeden tahmin edemeyiz bacım sen bekle 👍
Şöyleki bugün ço k fazla konuşamadık ben sınavlarla uğraştım oda işe gidip geldi.. Akşam ben güzel Bi söz paylaştım bu söz kime dedi bende dedim hayatımda Bi başkası olsaydı bunu sana söylerdim ve sana mesafe koyardım dedim oda onun üzerine bunu söyledi.. :)

Bekle ve gör konu ne,ne yaşandı, ne yaptınız bilmeden ne yazalım 😁
Şöyleki bugün ço k fazla konuşamadık ben sınavlarla uğraştım oda işe gidip geldi.. Akşam ben güzel Bi söz paylaştım bu söz kime dedi bende dedim hayatımda Bi başkası olsaydı bunu sana söylerdim ve sana mesafe koyardım dedim oda onun üzerine bunu söyledi.. :)

Umarım tahmin ettiğim gibi olmaz ama, sanki siz yeşil ışık yakmışsınız, o da olumlu değilmiş gibi geldi bana. Kırmak istemediği için yarına kadar vakit istedi gibi. :KK43:

Umarım tahmin ettiğim gibi olmaz ama, sanki siz yeşil ışık yakmışsınız, o da olumlu değilmiş gibi geldi bana. Kırmak istemediği için yarına kadar vakit istedi gibi. :KK43:
Bu konuyu onunla önceden de konuştuk ve zaman istediğini söylemişti yaklaşık 1 aydır flörtleşiyor uz.. Banada sanki ya artık ciddi Bi ilişkimiz olsun diyecek ya da benden ümidi kes diyecek gibi geliyor ama bilemiyorum kurbanlık koyun gibi beklemek çok zooor

Bu konuyu onunla önceden de konuştuk ve zaman istediğini söylemişti yaklaşık 1 aydır flörtleşiyor uz.. Banada sanki ya artık ciddi Bi ilişkimiz olsun diyecek ya da benden ümidi kes diyecek gibi geliyor ama bilemiyorum kurbanlık koyun gibi beklemek çok zooor
"İstemeden de olsa kıracağım " bu sözü sanki sizin ikinci dediğinizi işaret ediyor. İnşallah yanılırım:KK43:

"İstemeden de olsa kıracağım " bu sözü sanki sizin ikinci dediğinizi işaret ediyor. İnşallah yanılırım:KK43:
Konuşmanın diğer kısmını anlatayım biz bugün stresliyim bana ters cevaplar veriyordu bugün konuşmaya devam edersek seni kıracağım dedi yani bugün için düşünüyorum ama yarın söyleyeceği şeyi sizede aktarırım hiç öyle olsun istemiyorum sağolun nn

Rica ederim tabi ki çok farklı birşey de diyebilir inşallah üzülmezsiniz. Olabilir bugün biraz gerişmişsinizdir yarın sakin kafayla konuşmak istiyordur neden olmasın. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :KK5:

Arkadaşlar bugün flörtümle aksilikler le dolu bir gün geçirdik. İkimizde yarın konuşalım bugün kafamızı dinleyelim dedik ve flörtüm bana şu mesajı gönderdi
"Ben galiba bugün istemeden de olsa kırıcam gibi şimdi başım çok kötü ağrı kesici iğne vuruldum yatıcam dinlenicem bide yarın seninle bisey konusmak istiyorum yarın devam edelim ne diyosun☺"
Sizce bana yarın ne söyler flörtümğz ilişkiye mi döner yoksa arkadaş kalmak hepimizin için en hayırlısı mı der ben yarına kadar nasıl bekleyeceğim offf:KK43:
Bi medyum varsa aramızda sihirli küresinden bakıp söylesin😄

Rica ederim tabi ki çok farklı birşey de diyebilir inşallah üzülmezsiniz. Olabilir bugün biraz gerişmişsinizdir yarın sakin kafayla konuşmak istiyordur neden olmasın. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :KK5:
Ya çok teşekkür ederim sizin gibi dostlar iyi ki varlar dinlediğiniz için teşekkür ederim çook yarın haber vereceğim olumsuzsada biraz da dertleşmek isteriim :)

Back
X