Ya aranızı yapmaya geliyorlar yada sizden laf almaya geliyorlar dedikodu yapmak için.herkese merhaba eski konularimi okuyanlar bilir esimin annesi beni hic kabullenmedi baska gelin istedigini soyledi kisaca beni cok rencide etti esimde beni ona karsi korumadi cok buyuk bi tartisma yasandi kayinvalidem agzina gelmicek laflar sarfetti ailemde beni aldi eve getirdi esim korumayinca ikiside bana defol git dedi cunku.10 gun oldu geleli bu arada esimden hic ses seda cikmadi Yarin esimin dayisinin gelini ve kizi bize gelmek istediklerini soylediler aslinda esimin ailesiyle aralari pekte iyi olmayan kisiler sizce ne amacla geliyolar?
Ya aranızı yapmaya geliyorlar yada sizden laf almaya geliyorlar dedikodu yapmak için.[/QUOTE
Sizi bulustursakmi dediler bana ben kabul etmedim ama ara yapmaya geldiklerinide sanmiyorum bi yandanda laf alinca ellerine ne gecicek
Sonucta sizi istemiyorlarmis. Ve bunu size soylemisler sizden gelicek ufak bir laf onlatin eline koz verebilir degilmi araniz kotuymus zaten esiniz sizi desteklese bu kadar laf edemezlerdi diye dusunuyorumBenden laf alinca ellerine ne gecicekki
Sonucta sizi istemiyorlarmis. Ve bunu size soylemisler sizden gelicek ufak bir laf onlatin eline koz verebilir degilmi araniz kotuymus zaten esiniz sizi desteklese bu kadar laf edemezlerdi diye dusunuyorum
Laf almak için olabilir mesafe canım mesafe her zaman kafan rahat olur en azındanherkese merhaba eski konularimi okuyanlar bilir esimin annesi beni hic kabullenmedi baska gelin istedigini soyledi kisaca beni cok rencide etti esimde beni ona karsi korumadi cok buyuk bi tartisma yasandi kayinvalidem agzina gelmicek laflar sarfetti ailemde beni aldi eve getirdi esim korumayinca ikiside bana defol git dedi cunku.10 gun oldu geleli bu arada esimden hic ses seda cikmadi Yarin esimin dayisinin gelini ve kizi bize gelmek istediklerini soylediler aslinda esimin ailesiyle aralari pekte iyi olmayan kisiler sizce ne amacla geliyolar?
Bencede huzurlu ve mutlu gorunmeli konus sahibikesinlikle siz birşey anlatmayın bence
ne olur ne olmaz
birşey sorarlarsa "ben anlatmayayım şimdi bunları, siz eşim tarafına sorun" deyin
fakat belki de yoklamaya geliyorlardır
kendinizden son derece emin ve yeterince neşeli görünün bence, durumu atlatmış gibi yani.
ben size söyleyeyim;
"evinize dönmenizi, her ailede böyle şeyler olabileceğini, büyütmemenizi, dönerseniz onların sizi kabul edeceğini" söyleyeceklerdir..
sakın kendiniz dönmeyin ! onlara da "eşim gelip beni kendisi alır ve bir daha böyle birşey olmayacağına söz verirse gelirim, aksi takdirde asla dönmem.." deyin
Esin eger seni gercekten sevip isteseydi ailesine karsi seni savunur simdiye kadarda annenlerde durmana izin vermez gelir alirdi seni bu is coktan bitmis uzatmalar oynaniyoherkese merhaba eski konularimi okuyanlar bilir esimin annesi beni hic kabullenmedi baska gelin istedigini soyledi kisaca beni cok rencide etti esimde beni ona karsi korumadi cok buyuk bi tartisma yasandi kayinvalidem agzina gelmicek laflar sarfetti ailemde beni aldi eve getirdi esim korumayinca ikiside bana defol git dedi cunku.10 gun oldu geleli bu arada esimden hic ses seda cikmadi Yarin esimin dayisinin gelini ve kizi bize gelmek istediklerini soylediler aslinda esimin ailesiyle aralari pekte iyi olmayan kisiler sizce ne amacla geliyolar?
Ben esimle herseye ragmen barismak isterim yani yollarimizi ayirmayi cok dusundum neden beni aramiyo sevmiyomu hala dusunuyorum hala evimizde kaliyo aksamlari annesinin evine gitmiyo cok sey yasattilar bana cok uzuldum agladim ama hala duygularima engel olmakta zorlaniyorum ailemde girdi isin icine kendim burdan kalkip gidemem zaten artik onlarin da gelmeye yuzu yok bence cunku annesi cok agir laflar etti bana karsi ailemin yaninda eger o amacla geliyolarsa vericegim cevap tabiki belli eger beni seviyosa aileminde gonlunu alarak gelip almasi yoksa zaten uzuldugumu hic belli etmicem aksine yeni hayatima hazirlaniyomus gibi davranicam zaten esim seviyosa 10 gunde gecse 1 ayda gecse akli basina gelir dimieğer böyle ise
bence "bu konuda eşim dışında kimseyle muhatap olmak istemiyorum" bile diyebilirsiniz.
2. sefer olacaksa şimdiden koyabilirsiniz 3. şahısların karışmamasına yönelik tavrınızı.
Sizin yerinizde olsam,sadece dinleyici olurdum..sadece dinlerdim.bir tek kelime bile konusmazdim.onlar gelmek istemisler,konussunlar.yorum bile yapmazdim.Ben esimle herseye ragmen barismak isterim yani yollarimizi ayirmayi cok dusundum neden beni aramiyo sevmiyomu hala dusunuyorum hala evimizde kaliyo aksamlari annesinin evine gitmiyo cok sey yasattilar bana cok uzuldum agladim ama hala duygularima engel olmakta zorlaniyorum ailemde girdi isin icine kendim burdan kalkip gidemem zaten artik onlarin da gelmeye yuzu yok bence cunku annesi cok agir laflar etti bana karsi ailemin yaninda eger o amacla geliyolarsa vericegim cevap tabiki belli eger beni seviyosa aileminde gonlunu alarak gelip almasi yoksa zaten uzuldugumu hic belli etmicem aksine yeni hayatima hazirlaniyomus gibi davranicam zaten esim seviyosa 10 gunde gecse 1 ayda gecse akli basina gelir dimi
Ben esimle herseye ragmen barismak isterim yani yollarimizi ayirmayi cok dusundum neden beni aramiyo sevmiyomu hala dusunuyorum hala evimizde kaliyo aksamlari annesinin evine gitmiyo cok sey yasattilar bana cok uzuldum agladim ama hala duygularima engel olmakta zorlaniyorum ailemde girdi isin icine kendim burdan kalkip gidemem zaten artik onlarin da gelmeye yuzu yok bence cunku annesi cok agir laflar etti bana karsi ailemin yaninda eger o amacla geliyolarsa vericegim cevap tabiki belli eger beni seviyosa aileminde gonlunu alarak gelip almasi yoksa zaten uzuldugumu hic belli etmicem aksine yeni hayatima hazirlaniyomus gibi davranicam zaten esim seviyosa 10 gunde gecse 1 ayda gecse akli basina gelir dimi
Cok haklisiniz ama hicbi zaman kendime hakim olamadim cok cok severek evlendik cunku o kadar mutluyduk ki ta kayinvalidemin evinin alt katina tasinana kadar yani kocamin tam anlamiyla hayat arkadasim olduguna emindim birakin ev pis diye yakinmayi hayatim sen cok yoruluyosun der elimden supurgeyi alirdi ben yemek yaparken sirf benimle birlikte zaman gecirebilmek icin yanimda mutfaga girer corbayi kendisi yapardi yani o kadar sevdikki birbirimizi sanirim nolursa olsun ben bu yuzden kopamiyorum hala ayni duygulari yasiyorum sanki yuzunu gorsem herseyi unutucak gibi bu sefer tek bisey istiyorum kendisi gelip ozur dilesin ve ordan tasinicagimiza soz versin eminimki ordan cikinca hersey yoluna giricek bu adam benim icim bi zamanlar tatillerieski konularını şimdi okudum
canım bence sen de, eski konuna gelen cevapları tekrar tekrar okumalısın
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapmaya-calisiyo.787358/
şahsi fikrim insanların öyle 10 günle 1 ayla değişmeyeceği yönünde, hele ki şiddet varsa
insanlar ancak çok büyük badireler atlatınca değişiyor ki senin onu terketmen yeterli bir badire değil
hani 1 kez el kaldırmış olsa yanlışlık diyelim de 3 kez dövmüş seni
ben olsam kesin ve net hazır incelmişken, ailem bana destek olmuşken, inceldiği yerden kopsun derim
daha 19-20 yaşındasın
bir ömür suratsız, bağıran, şiddete meyilli bir eş ve ne yaptığına ettiğine sürekli karışıp, okumanı istemeyen, evde temizliğini yap deyip türlü hakaretler eden bir kv ile geçmez!!!
sen şimdi çok genç olduğun için duygularına yenik düşüyorsun ama ileride başka birini tanıdığında şu anki duygularına inanamayacaksın.
hem önceki seferlerde (3 kere miydi) eşin gelmemiş bile seni almaya, hep kayınpederin almış
kusura bakma ama bu kadar ilgisiz, şiddet uygulayan bir adamı hala istiyor olmaman lazım!!!!!!!!!!!
çok gençsin, kendine yazık etme!!!
kapat at bu defteri bence
bu insanlar hemen çocuk da ister senden
sonra hiç yapacak birşeyin kalmaz, maddi gelirin olmayacak, ne yapsalar boyun eğmek ve mutsuz bir hayat yaşamak zorunda kalacaksın
henüz geç kalmış sayılmazsın, sınavlara hazırlan, oku!
o gençlik, üniversite yıllarını bir yaşa, yaşayanlar da katılacaktır, harika yıllardır onlar.
tecrübe, hayata bakış açısı anlamında da çok değiştirir seni üniversite
mesleğini, maddi gücünü eline al
ondan sonra kiminle karşılaşırsan karşılaş sırtın yere gelmez!!!
bence
kendini daha fazla acıtmaya çalışma
onu değil kendini sev
kendine bu kötülüğü yapma
ha eşin çok mu istiyor seni, beklesin o zaman, bir kaç ay üstelesin o zaman
gelsin gitsin ikna etmeye çalışsın
öyle bir seferde verilen sözler genelde "köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek"ten ibarettir
eğer ısrarlı olup kendini sana kanıtlarsa ne ala...
Cok haklisiniz ama hicbi zaman kendime hakim olamadim cok cok severek evlendik cunku o kadar mutluyduk ki ta kayinvalidemin evinin alt katina tasinana kadar yani kocamin tam anlamiyla hayat arkadasim olduguna emindim birakin ev pis diye yakinmayi hayatim sen cok yoruluyosun der elimden supurgeyi alirdi ben yemek yaparken sirf benimle birlikte zaman gecirebilmek icin yanimda mutfaga girer corbayi kendisi yapardi yani o kadar sevdikki birbirimizi sanirim nolursa olsun ben bu yuzden kopamiyorum hala ayni duygulari yasiyorum sanki yuzunu gorsem herseyi unutucak gibi bu sefer tek bisey istiyorum kendisi gelip ozur dilesin ve ordan tasinicagimiza soz versin eminimki ordan cikinca hersey yoluna giricek bu adam benim icim bi zamanlar tatilleri
Agzinizi aramak icin olabilir. Hicbisey belli etmeyin ve mutluymus gibi davraninherkese merhaba eski konularimi okuyanlar bilir esimin annesi beni hic kabullenmedi baska gelin istedigini soyledi kisaca beni cok rencide etti esimde beni ona karsi korumadi cok buyuk bi tartisma yasandi kayinvalidem agzina gelmicek laflar sarfetti ailemde beni aldi eve getirdi esim korumayinca ikiside bana defol git dedi cunku.10 gun oldu geleli bu arada esimden hic ses seda cikmadi Yarin esimin dayisinin gelini ve kizi bize gelmek istediklerini soylediler aslinda esimin ailesiyle aralari pekte iyi olmayan kisiler sizce ne amacla geliyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?