Yarın için fikir istiyorum

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. Yemekli misafirim olunca hep böyle elim ayağım dolaşıyor. Bir de ramazan ve sıcaklar olunca .. Yarın için lazanya yapmak istiyorum daha önce de konuştuğumuz da lazanya istemişti arkadaşım. Ama şimdi lazanya nin yanına ne yapılır ne gider bilmiyorum çok kararsızım. Oruç oruç lazanya istedi onu da kiramam sizce ne yapmalıyım

lazanya kıymalı ise
bir cesit yemek daha
pilaw
yogurt
salata
kola
karpuz

lazanya kıymalı ise
bir cesit yemek daha
pilaw
yogurt
salata
kola
karpuz

Evet Kıymalı
Bende lazanya çorba zeytinyağlı bir çeşit salata diye düşündüm ama bilmiyorum yanına bir yemek daha ne yapsam ki

Evet Kıymalı
Bende lazanya çorba zeytinyağlı bir çeşit salata diye düşündüm ama bilmiyorum yanına bir yemek daha ne yapsam ki

evet güzel fikir corba ve zeytinyaglı da güzel olur ..
birde tatlı yap hafif .. tamamdır .. orucla yenmiyor zaten iftarda..

evet güzel fikir corba ve zeytinyaglı da güzel olur ..
birde tatlı yap hafif .. tamamdır .. orucla yenmiyor zaten iftarda..

Yeter değil mi yani daha önce geldiklerinde çok abartılı sofralar hazırladım şimdi gözüme az geliyor ama sıcak ve Ramazan yenmiyor dediğiniz gibi israf etmek istemiyorum

Yeter değil mi yani daha önce geldiklerinde çok abartılı sofralar hazırladım şimdi gözüme az geliyor ama sıcak ve Ramazan yenmiyor dediğiniz gibi israf etmek istemiyorum

yenmiyor,oructan sonra corba tıkıyor ..

Lazanya kıymalı ise yanına yemek olarak birşey yapmana gerek yok,çorba,salata,zeytinyağlı bir yemek ve hafif sütlü bir tatlı yapsan yeter.

Lazanya kıymalı ise yanına yemek olarak birşey yapmana gerek yok,çorba,salata,zeytinyağlı bir yemek ve hafif sütlü bir tatlı yapsan yeter.

Aynen böyle düşünüyorum ama zeytinyağlı ya karar veremedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…