- 26 Mart 2022
- 213
- 82
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
1 76 gibi geldi bana186 demisse max 180dir ahahahahhs
Gönlünüzce olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 76 gibi geldi bana186 demisse max 180dir ahahahahhs
Gönlünüzce olsun![]()
Bu erkekler cok komikEvet kızlar görüştük:)Benim açımdan dusunduklerimi yaziyım önce:) Boyu 1 86 demisti, biraz kısa geldi daha yapılı bekliyordum ama zayıfmış.Geri kalan herseyi gordugum gibi.Birde yürüyüşnü begenmedim sanki bi garip geldi önden iyide arkadan sevmedimBiraz gecikmeli olarak gecti isine tekrar.Sohbetimiz güzeldi.Aynen resimlerdeki gibi oldugumu söyledi.Ayrılırken de tesekkur etti ve ikinci görüşme icin sabirsizlandigini söyledi.İltifat etmedi ama.Öyle geçti işte kızlar bakalım ne olacak.
İlk buluşmada zaten iltifat beklemeyin. Mümkün oldukça arkadaş şeklinde muhabbet edin ama sanki kırk yıldır tanıyormuş gibi olmamalı. Bu süre zarfında belki hoşlanmadığınız şeyler keşfedersiniz. Kapılıp gitmeyin erkenden yani. Herşey gönlünüzce olur umarım.Evet kızlar görüştük:)Benim açımdan dusunduklerimi yaziyım önce:) Boyu 1 86 demisti, biraz kısa geldi daha yapılı bekliyordum ama zayıfmış.Geri kalan herseyi gordugum gibi.Birde yürüyüşnü begenmedim sanki bi garip geldi önden iyide arkadan sevmedimBiraz gecikmeli olarak gecti isine tekrar.Sohbetimiz güzeldi.Aynen resimlerdeki gibi oldugumu söyledi.Ayrılırken de tesekkur etti ve ikinci görüşme icin sabirsizlandigini söyledi.İltifat etmedi ama.Öyle geçti işte kızlar bakalım ne olacak.
hayırlısı olsunEvet kızlar görüştük:)Benim açımdan dusunduklerimi yaziyım önce:) Boyu 1 86 demisti, biraz kısa geldi daha yapılı bekliyordum ama zayıfmış.Geri kalan herseyi gordugum gibi.Birde yürüyüşnü begenmedim sanki bi garip geldi önden iyide arkadan sevmedimBiraz gecikmeli olarak gecti isine tekrar.Sohbetimiz güzeldi.Aynen resimlerdeki gibi oldugumu söyledi.Ayrılırken de tesekkur etti ve ikinci görüşme icin sabirsizlandigini söyledi.İltifat etmedi ama.Öyle geçti işte kızlar bakalım ne olacak.
Yaa yuz ve fizik guzelligi evet cok sey bence ama hal tavir konuşma ve ozguven "her şey". O ozguven kaliteli donanimdan geliyorsa da tadindan yenmez.
Sadakatsizdeki Gönül Güclu cok cok guzel bir kadin degildi, kiloluydu falan ama oyle bir ozguveni ve havasi vardi ki ben cok begeniyordum, oldugundan daha guzel gosteriyor insani o aura... O yuzden ben dunyanin en guzel, en ozel kadiniyim diye diye devam edin.:)
Görüntülü görüşme yaparken de filtre eklenebiliyordu galiba.Filtre kullanmak dolandırıcılığa giriyoro sizi görmedi mi görüntülü görüşmede . Bence rahat olun önemli oşan dış görünüş değil insanın aurası. KİMLER KİMLERLE BİRLİKE görüyoruz