• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ilk görüşme ve özgüvensizlik

Benim yaptıklarımi yapma..
1.Garsona "hayatım,bir bakarmisin canım"
Şeklinde seslenme..Bırak çocuk çağırsin.
Benimkisi uzun zaman yalnızlıktan kaynaklanan bir kas hareketi bir refleks..
2.Hesabi ödemek istedigini şöyle,ancak benim gibi "sen dur,ben hallediyorum" deme..
3.Arabayla gidiyorsanız benim gibi hızlı kullanma..Şehir içi,trafik,koşuşturma derken fark etmeden süratli kullanabiliyorum ben.
4.Benim gibi giyinme.
Bol bir gömlek ve kotla gitme..Eğer bunları tercih etmişsen benim ve Fatih Terim'in yaptığı gibi manşetlerini katlama :) Babamın hediyesi olduğu icin erkek saati takıyorum,sen takma.Biraz irice olduğum için bende siritmiyor ama sen yapma 🤣
5.Bu söyleyeceğimi ben yapmıyorum ama sen yap..Hafif bir makyaj yap..🤗
Güzel böyle,yazlık hafif tonlarda..Abartmadan..
Ben makyaj yapınca insanlar şaşırıyor.
Makyajı bana değil de beni makyaja yakistiramiyorlar 🤣🤣

Dert değil ama paylaşmak istedim.İnstg.da bir habere yaptığımdan yorumdan dolayı tanıştık beyefendiyle.Aynı şehirde ve yakınmışiz.Güzel bir etkileşim oldu.Görüntülü aramada gördüm kendisini çok az.Resimlerimizi gördük vs..Bulunduğumuz şehrin belediyesinde görevliymiş.Öğlen molasında yarın kahve içmeye davet etti beni.Açıkcası canlı şekilde beğenmemesinden dolayı bir korku girdi içime.Çünkü ben kendisini beğendim ve tanimak istiyorum.Ama ben resimlerde farkli çikiyorum, çünkü 100 kere cekinip bir tanesini seçiyorum😂o açıyı vs bulana kadar çok az da olsa filtre kullaniyorum.Erkekler bunu pek yapmıyor.Görüntülü gorusmede de iş yerinde olduğu icin çok az gördü beni.Nasıl davranıcam ne denilir ne giyecem.Mimiklerimi ilk kez görecek vs vs.Onceki ilişkilerim görüp etkilenip başlamisti.Bu tanışma ise önce etkilenip sonra görme biraz tuhaf geliyor.Önerilerinize ihtiyacım var kızlar.İtici olmak istemem.Şimdiden cok tesekkur ederim yazan herkese elleriniz dert görmesin.Olumlu yada olumsuz.
Bence çok güzel geçer. Rahat olun ve kendinize güvenin.

ya bu farklı bir mesele sadece tip değil. İtici gelebiliyor yakışıklı olsa bile. keza siz süper olsanız bile itici gelebilirsiniz şans işi. Ben eşimle netten tanışmıştık aynı ilçe de de olunca vapur iskelesinde beni görmüş üstümdekileri tarif edince korktum hatta. tamamen tesadüf, bir buluşma ayarlama yok. Sonra o da öğrenci olduğu için korkumu attım,üniversite hayatım onunla geçti sonra evlendik filan :KK45:

Kendinize güvenin, insanı güzelleştiren iki şey kendine güveni ve mutluluğudur. Yakışıklı biri ama bakalım düzgün bir karakterde mi? Bir insanı en tepeye çıkarıp hemen kendinizi ona yakıştırmak amacıyla taviz vermeyin.

Bence kısa gorusme daha iyi begenmezse veya rahatsiz olursa goruşmeyi hizli bitirmenin de bahanesi olur, konu sahibi için de geçerli. 😬 Etkilenme olursa zaten daha uzun şekilde ikinci gorusme ayarlanir.
Vallaha bence de öyle ama öğle arası fikri kimden çıktı bunu da meraketmedim değil

Benim yaptıklarımi yapma..
1.Garsona "hayatım,bir bakarmisin canım"
Şeklinde seslenme..Bırak çocuk çağırsin.
Benimkisi uzun zaman yalnızlıktan kaynaklanan bir kas hareketi bir refleks..
2.Hesabi ödemek istedigini şöyle,ancak benim gibi "sen dur,ben hallediyorum" deme..
3.Arabayla gidiyorsanız benim gibi hızlı kullanma..Şehir içi,trafik,koşuşturma derken fark etmeden süratli kullanabiliyorum ben.
4.Benim gibi giyinme.
Bol bir gömlek ve kotla gitme..Eğer bunları tercih etmişsen benim ve Fatih Terim'in yaptığı gibi manşetlerini katlama :) Babamın hediyesi olduğu icin erkek saati takıyorum,sen takma.Biraz irice olduğum için bende siritmiyor ama sen yapma 🤣
5.Bu söyleyeceğimi ben yapmıyorum ama sen yap..Hafif bir makyaj yap..🤗
Güzel böyle,yazlık hafif tonlarda..Abartmadan..
Ben makyaj yapınca insanlar şaşırıyor.
Makyajı bana değil de beni makyaja yakistiramiyorlar 🤣🤣
Çok keyifle okudum yazdiklarinizi çok tesekkurler:))

Back
X