Yarin İlk mahkemem var uyku tutmadı

teacherr82

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
367
866
23
43
Evet uyuyamiyorum bakalım neler olacak yarın sabah yani bu sabah boşanma mahkemem var.nasil olacak nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Hem boşanmak istiyor hemde cekismeliye çeviriyor. Dua edin

Ah bir uyuyabilsem dik duracagimda uyuyamiyorum. Ilk mahkemede birsey olmazmis avukatim istersen gelme dedi ama gideceğim. Herkes beni de görsün onuda. Görsünler bakalım o cusseyi.Beni susturmaya çalışırken olmuş bütün dayak.o beni yere yatırıp tekmelememis ben yanlışlıkla yere düşmüşum

Hayirlisi en guzel sekilde kurtulur bir omur mutlu mesud yasarsiniz insallah. Guzel seyler dusunun

Evet uyuyamiyorum bakalım neler olacak yarın sabah yani bu sabah boşanma mahkemem var.nasil olacak nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Hem boşanmak istiyor hemde cekismeliye çeviriyor. Dua edin
Allah yardimcın olsun inşallah hayırlısıyla biter mahkeme.Eğer çekismeliyse tazminat talep edersen anlasmaliya çevirebilir para korkusundan bilgine..Ayrica cekismeli herzaman erkeğin aleyhine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…