Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar arkadaşım bana soracak olursan ailen haklı tabi sende haklısın çalışmak istersin iş saatesi 8-15 olacak ve sen 16 da ders başlıycaksın ikinci ögretimde okuyorsun aldıgın burs kesilmesin bence hep harçlarınız pahalı hemde ders çalışman için sana vakit kalması gerek benim fikrim bu işe girme derim çünkü sen zorlanacaksın
Yarın gidin bence,zaten adı üstünde deneme.
Eğer çok zevk alırsanız devam edersiniz.
Diğer sorunuza gelince benim 3 yaşında bir oğlum var eğer onunla sadece ingilizce konuşsanız eminim hiç dikkatini çekmezdi.
O yaş aralığındaki çocuklara sevdikleri çizgi film kahramanlarının kukla bebekleriyle ingilizce sayı saydırabilir,renkleri sıralatabilirsiniz.
Daha fazlası fazla gelir.
mesela ingilizce sayı saymaya çalışcaz diyelim bunu şarkıyla oyunla falan yapmayı düşünüyorum. geri kalan zamanlarda çocuklarla diyaloğa girerken türkçe konuşayım diyorum nasıl?
tabiki türkçe konuşun çocuklarla
günaydın, iyi akşamlar, afiyet olsun, geçmiş olsun, teşekkür ederim
gibi kalıplaşmış kelimleri öğretseniz yeter..
okul öncesinde belli başlı kavramlar vardır
o kavramların ingilizcelerini öğretirsiniz
sayıların, renklerin, mevsimlerin ve ayların vs...
ingilizce kolay anlaşılabilir şarkılar
bu şarkılarla hazırlayabileceğniz oyun ve müzik etkinlikleri yaptırabilirsiniz...
Canım benim ablam lisede çocuk gelişimi okudu ve 2-3 yıl boyunca bi kreşte çalıştı. Şimdi ona sordum böyle böyle bi durum var, arkadaş nasıl davransın dedim.
Mesela bi nesnenin ingilizcesini söyleyeceksin ya onu eline alıp, sevimli, sevecen,sıcak bi şekilde ve güler yüzle söyleyecekmişsin.
Çocuk anlamadığı zaman kesinlikle offlayıp pofflama. Sabırla başa al ve tekrar öğretmeye çalış.
Tabi gider gitmez pat diye derse başlama. Önce kendini tanıt, çocuklara ismini sor bi kaç tatlı bişey söyle sonra konuya gir.
Ablamdan gelen mesaj şimdilik bu kadar. Devamı gelirse ve sen istersen söylerim sana.![]()
çooook teşekkür ederim bu ilgin için. devamı varsa tabiki isterim söylemeni çok sağol ya