Yarın inş. anne oluyorum..

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
296
arkadaşlar yarın sezeryenle doğum yapacağım dua edin bana ameliyatım iyi geçsin çabuk ayağa kalkabileyim..
gerginim inşallah bi rsorun olmaz birde anne adayları hamileliğnizi iyi geçirin ve hiç birşeye üzülmeyin değmez..
bebeklerimiz bundan öyle etkileniyorki..
daha geçen yaşadım çok üzülmüştüm ultrasona girince doktorum ne oldu bir huzursuzluğunmu var bebeğede yansımış..
oda tedirgin anneyle duyguları ortak yaşıyor..
bazen diyorum keşke daha rahat bir insan olsaydımda herşeye bu kadar üzülmeseydim..
inşallah yarın hayatımda dönüm noktası olur.. meleğime sağ salim kavuşurum..
rabbim herkese nasip etsin ..

allah kurtarsın canım allah yardımcın olsun
sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olur inş

allah kurtarsin sagklika sihhatle bebegine kucagina alirsin insallah, darisi bizim basimiza

Şimdiden geçmiş olsun umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bnede 20 sinde sezeryan olucam.Allah hepimizi kurtarsın

allah yardımcınız olsun yakında doğuracakların tez zamanda ağaya kalkın inş.
bebişlerinizde sağlıklı ve uzun ömürlü olsun..
darısı başımıza inşallah..

Allah yardımcın olsun arkadaşım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Hepimiz hayırlı bir doğum geçiririz umarım

tek nefeste allah kolay bir doğum nasip etsin inşlh..ikindi vakti şuan ezan okunuyor Yüce rabbim doğuma giren her anneyi sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..amin...

allah razı olsun arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım vardı moral oldu canı gönülden aminnnn...
rabbim herkese hayırlı sıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin bu uğurda uğraşanlarında yardımcıları olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…