Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin kaç gün olmuştuaşılama yaptırıp yarın kan verecek arkadaşlar gelin toplanalım.
Canım senin kaç gün olmuştu
Benim de aynı bu gün kasık ağrısı çok başladı akıntım varmış gibiyim sizde ne durumdasın acabayarın 15. gün
benim de arada bıçak gibi saplanıyor kasık ağrımBenim de aynı bu gün kasık ağrısı çok başladı akıntım varmış gibiyim sizde ne durumdasın acaba
Sonuc vercektiniz ne oldubenim de arada bıçak gibi saplanıyor kasık ağrım
hastalandım canım sabahSonuc vercektiniz ne oldu
Hayırlısı olsun bende yarın kan vervepim eğer hasta olmazsamhastalandım canım sabah
ver ver bana da haber etHayırlısı olsun bende yarın kan vervepim eğer hasta olmazsam
İnaşallah olumlu sonc alırım ya çok dua etim Allahıma ilk negatifi gördüm bende testte ama ümidimi kesmedimver ver bana da haber et
inşallah canım dualarım seninle sen ne zaman test yapacaksınİnaşallah olumlu sonc alırım ya çok dua etim Allahıma ilk negatifi gördüm bende testte ama ümidimi kesmedim
Bu gün kan verdim sonucu daha öğrenemediminşallah canım dualarım seninle sen ne zaman test yapacaksın
Bu gün kan verdim sonucu daha öğrenemedim
Sonucum 0.26 çıktı normalde 1.2 çıkıyordu ilk defa bu sonuc çıktı ve eve geldim regl oldum da akıntı halinde cok dğilöğrendin mi cnm
Sonucum 0.26 çıktı normalde 1.2 çıkıyordu ilk defa bu sonuc çıktı ve eve geldim regl oldum da akıntı halinde cok dğil
Malleseftüh senin de olmadı desene