- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
Ya kızmayın ama güldüm çok sekersiniz. Belkide ilerde kaza yapmamak için böyle olması gerekiyoİlkinde beni korkuttular hızlı ol diye ters şeride girdim ikincide park olmadı ama hoca çok bağırdı o yüzden heyecan yaptım üçüncüdede komisyon çok iyiydi espiri yaptılar güldüler bende onlara gülerken dubaya çarptım en son ki efsane :) çok ilaç aldım sakinleştirici aynaya bakmadan şerit değiştirdim :)
Evet şuan tek başıma bile sürebiliyorum aslında iyi oldu... valla bende kendime gülüyorumYa kızmayın ama güldüm çok sekersiniz. Belkide ilerde kaza yapmamak için böyle olması gerekiyo
Ayy oda olay oturur oturmazher şeyi dışınızdan tekrar edebilirsiniz.
ilk sınavımda kış günüydü ve hava soğuk olduğu için hoca erken arabaya bindirdi o dalgınlıkla emniyet kemerini takmamışım ve kaldım.
2. sınav da çok heyecanlıydım ama full konuştum. emniyet kemerimi taktım, aynama baktım, sinyalimi verdiiim diye kendi kendime tekrar ediyordum
Ya şöyle oluyo insan hayatında bi şey ters gitti mi ozguvenimiz düşüyo sonra yapabilecekkende yapamıyoruz. Siz yanınızda hoca yokmuş gibi sürmeye çalışın başarılarEvet şuan tek başıma bile sürebiliyorum aslında iyi oldu... valla bende kendime gülüyorum
Aaaa bisey demediler mi öyle çok mantıklı geldiher şeyi dışınızdan tekrar edebilirsiniz.
ilk sınavımda kış günüydü ve hava soğuk olduğu için hoca erken arabaya bindirdi o dalgınlıkla emniyet kemerini takmamışım ve kaldım.
2. sınav da çok heyecanlıydım ama full konuştum. emniyet kemerimi taktım, aynama baktım, sinyalimi verdiiim diye kendi kendime tekrar ediyordum
Teşekkürler yarın sonucu yazıcam :)Ya şöyle oluyo insan hayatında bi şey ters gitti mi ozguvenimiz düşüyo sonra yapabilecekkende yapamıyoruz. Siz yanınızda hoca yokmuş gibi sürmeye çalışın başarılar
Evet ay karışık bir pişsem daha yeniyim gerçi vites değiştirirken debriyaja bas oradan ayağına çek gaza basManuel mi sizin
sırf kemerle mi kaldınız yok artıkAaaa bisey demediler mi öyle çok mantıklı geldi
Bilgilendirin lütfen yarın güzel haberlerinizi bekliyorum :) biraz tüyo verinTeşekkürler yarın sonucu yazıcam :)
Sorma ama yeni kural geldi adayla asla konuşmayacaklar iyi oldu onlara evet ek 2 bin verdim yazık günah
Valla geçenlerde bir dede gördüm masallah arabadan indi bastonla gidiyorduCanim butun hersey stresste bitiyor. Otomatik mi duz mu aliyirsun oyle bir ayrim gelmis. Benim zamanimda duzdu. 3 defa stop ettirdim ama ilk sinavda gectim. Yanimdaki hoca bir anda muadahale etti kamyon vardi frene falan basti bende adami azarladim. Birakinda ben yapayim olmeye niyetim yok diye. Gozetmen direksiyon hakimetin ve dikkatin cok iyi stop ettirmemeyi kullandikca ogrenirsin zaten tebrikler gectin demisti.Kurallara ve seritlere dikkat gerisi gelir canim bol sans.Ne tipler var kullanan benmi kullanamayacagim derdim ben hep.
NeYa mal varliginiz vs varsa anlasarak bosanmayi dene.nafakani al.bosan mutluljklar dile mutlu ol ypluna bak.eger alacak bisiy uoksa ya da paylasim iyi oldu ben de baskasina askktim zaten de bosan
hadi ya... öffŞuan 2 kere stop edince anında sınav biter.. şuan çok zor çok
Pardon ya
Ayy özgüven geldiBu kadar kendinizi neden strese sokuyorsunuz sakin olun yapıcam deyin ve yapın. Benim Kayınvaldem 54 yaşında kadın 2. Seferde aldı manuel güvenin kendinize
Bende böyle motive oluyorum habire yanımda kimler sürüyor alamazsan yok artık diyorlar bir gaza geliyorum ama böyle okuyunca kaçıyorumBu kadar kendinizi neden strese sokuyorsunuz sakin olun yapıcam deyin ve yapın. Benim Kayınvaldem 54 yaşında kadın 2. Seferde aldı manuel güvenin kendinize
Bence gelsin ben alamaz diyordum kadın bir hırs yaptı yemin ederim dedim pes dedimAyy özgüven geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?