Yarın ki direksiyon sınavım ve heyecan:(

Ya kızmayın ama güldüm çok sekersiniz. Belkide ilerde kaza yapmamak için böyle olması gerekiyo

her şeyi dışınızdan tekrar edebilirsiniz.

ilk sınavımda kış günüydü ve hava soğuk olduğu için hoca erken arabaya bindirdi o dalgınlıkla emniyet kemerini takmamışım ve kaldım.

2. sınav da çok heyecanlıydım ama full konuştum. emniyet kemerimi taktım, aynama baktım, sinyalimi verdiiim diye kendi kendime tekrar ediyordum

Ya kızmayın ama güldüm çok sekersiniz. Belkide ilerde kaza yapmamak için böyle olması gerekiyo
Evet şuan tek başıma bile sürebiliyorum aslında iyi oldu... valla bende kendime gülüyorum

Ayy oda olay oturur oturmaz şaka gibi iniyorsunuz kurs öğretmenleri ters ters bakıyor bide o var

Aaaa bisey demediler mi öyle çok mantıklı geldi

Evet ay karışık bir pişsem daha yeniyim gerçi vites değiştirirken debriyaja bas oradan ayağına çek gaza bas inşallah beceririm ama söyledikleriniz korkuttu gözümü sınavda bilmiyorum inşallah hemen geçerim valla uzadı mı iş kabak tadı veriyor fenalık geliyor insana. Pratik becerik olmak lazım işte bende de arada bir cevher çıkar ortaya o yüzden çabalamam lazım çok. Şak diye anlayıp kapanlardan değilim malesef:)) ama yinede fena değilim çok şükür

Ya mal varliginiz vs varsa anlasarak bosanmayi dene.nafakani al.bosan mutluljklar dile mutlu ol ypluna bak.eger alacak bisiy uoksa ya da paylasim iyi oldu ben de baskasina askktim zaten de bosan

Valla geçenlerde bir dede gördüm masallah arabadan indi bastonla gidiyordu

Bu kadar kendinizi neden strese sokuyorsunuz sakin olun yapıcam deyin ve yapın. Benim Kayınvaldem 54 yaşında kadın 2. Seferde aldı manuel güvenin kendinize
Bende böyle motive oluyorum habire yanımda kimler sürüyor alamazsan yok artık diyorlar bir gaza geliyorum ama böyle okuyunca kaçıyorum

Ayy özgüven geldi
Bence gelsin ben alamaz diyordum kadın bir hırs yaptı yemin ederim dedim pes dedim hepimizi utandırdı. Kayınpeder alamazsın diyordu ona inat etti aldı. Kullanıyor arada istediği yere gidiyor. Gençsiniz yaparsınız güvenin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…